ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Έρχεται το Red Blood Moon

Tι προβλέπει για μας η Πατρίτσια Νικολάου

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη, ώρα 2:13:43 με ιδιαίτερη δύναμη και επιρροή. Ο Δίας τετραγωνίζει την έκλειψη σελήνης και η τάση για ριζοσπαστικές γνώμες, να πάρουμε ρίσκα υπερβολικά είναι αρκετά δυνατή. Δώστε προσοχή στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Ο Κρόνος στο μεσοδιάστημα Δια/Πλουτωνα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη διότι σηματοδοτεί το γεγονός ότι θέλουμε να ζήσουμε, υπερβολικά, αλλα ακόμα υπάρχουν δυσκολίες, καθώς είναι μια επιρροή δυνατή προσωπικά όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Γενικά Τοξότες πρώτου δεκαημέρου, Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι, πολύ πιθανό κάποια αρνητικά ή απλά δύσκολα γεγονότα στην ζωή τους. Αιγόκεροι, Ταύροι, Κριοί και Λέοντες πιθανά οι τυχεροί με ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα στην ζωή τους.
Κυρίαρχο στοιχείο αυτής της έκλειψης θα είναι οι εκρηκτικές καταστάσεις, μια επαναστατική διάθεση, σε αρκετές περιπτώσεις η εφαρμογή βίας, και η πρόκλησης ατυχημάτων. Φανατικές διαθέσεις μπορούν να προκαλέσουν εκρήξεις συμπεριφορών με ανυπολόγιστο κόστος.
Οικονομικοί περιορισμοί θα προκαλέσουν δυσχέρειες, και η όποια φαινομενική τάση ανάκαμψης σε πάρα πολλά θέματα θα επιφέρει αργότερα απογοήτευση.
Η καλύτερη προσέγγιση σ’ αυτήν την έκλειψη θα είναι ο διάλογος, και η ψυχραιμία. Λογική και υπομονή, είναι οι λέξεις κλειδιά που της αντιστοιχούν.

Κριός
Η έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να είναι μια απαιτητική περίοδος για πολλούς και το δικό σου μερίδιο δεν είναι εύκολο καθώς σε σπρώχνει στην αναθεώρηση ορισμένων μοτίβων συμπεριφοράς. Ιδιαίτερα όταν παρατηρείς πως κάτι σου προκαλεί δυσφορία ή δεν αισθάνεσαι άνετα τέλος πάντων με μια κατάσταση, ο Δίας σε συνδυασμό και με την έκλειψη, σε βοηθάνε το επόμενο διάστημα να λύσεις τα μπλοκαρίσματα που σε κρατάνε δέσμιο των φόβων.

Ταύρος
Το μεγάλο γεγονός του μήνα είναι η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (26.05), που επηρεάζει επίσης τα οικονομικά, επιχορηγήσεις, δάνεια κλπ, έτσι ίσως ξεχρεώσεις ή ξεκινήσεις να αποταμιεύεις. Σε μια ακραία αρνητική έκφραση της έκλειψης θα μπορούσε να δείχνει την τάση να σε εκμεταλλευτούν για τα χρήματα. Αλλά ουσιαστικά, η έκλειψη για εσένα δείχνει μια μεγάλη αλλαγή, έντονα συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν, ανόητοι και εντελώς αχρείαστοι φόβοι που διογκώνονται με το τεράστιο φεγγάρι του μήνα.


Δίδυμος
Έχουμε την πρώτη έκλειψη του έτους, ολική έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο ακριβώς απέναντί σου, και άρα συμβολίζει αυτός που στέκονται εκεί και συχνά συμπορεύονται. Ο κύριος τομέας που η έκλειψη αφορά λοιπόν είναι οι σχέσεις και δη οι συντροφικές. Καθώς μιλάμε για έκλειψη Σελήνης, έχουμε να κάνουμε εδώ με ένα κλείσιμο κύκλου, με ένα βάρος που αποχαιρετάς.

Καρκίνος
Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, δημιουργεί μέσα στον Μάιο ολική έκλειψη από τον Τοξότη, που σε κάνει να αναζητήσεις έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, και σίγουρα σε αυτό συγκαταλέγεται και ο διαμοιρασμός αρμοδιοτήτων. Επίσης η έκλειψη δεν θα μου έκανε εντύπωση να φέρει αλλαγές στην δουλειά. Να θυμάσαι πως η γνώμη σου συνεχίζει να μετράει.

Λέων
Θέλεις να βιώσεις έντονο συναίσθημα, κάτι διαφορετικό και έτσι επιτρέπεις στα συναισθήματα να σε παρασύρουν. Και επειδή η έκλειψη θέλει να φέρει ένα κλείσιμο, ένα τέλος, το βρίσκω πολύ πιθανό σενάριο να ανακατευτείς με κάποιον από το παρελθόν σου, να ζήσεις ξανά έντονη στιγμή αλλά αυτό να βοηθήσει μόνο στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σίγουρα, μπορείς να αποφασίσεις να επανέλθεις σε μια παρελθοντική σχέση (φιλική, συναδελφική ή συντροφική)

Παρθένος
Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (26.05) σε βοηθά να διαχωρίσεις τους φίλους, καθώς επίσης και στο να θέσεις λογικούς στόχους για το προσεχές διάστημα. Ίσως επειδή κάνεις μια νέα σημαντική γνωριμία, ίσως επειδή απαλλάχτηκες από τοξικούς ανθρώπους, ίσως ακόμα επειδή επιλέγεις να προχωρήσεις την σχέση σε άλλο επίπεδο (συγκατοίκηση, γάμος, οικογένεια κλπ). Να θυμάσαι πως αξιοποιείς περισσότερο τον Δία στους Ιχθύες όταν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις.

Ζυγός
Λόγω της έκλειψης θεωρώ πως μπορείς να αποδείξεις ακόμα ευκολότερα τις ικανότητές σου και αν είναι κάτι να προσέξεις, απλώς να επικοινωνείς με ενσυναίσθηση, να μην είσαι τόσο αυστηρός απέναντι στους άλλους. Η περίοδος εκλείψεων άλλωστε σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη περισσότερη αγάπη και κατανόηση. Προσέχοντας λίγο τώρα, αποφεύγεις και το βάρος που θα μπορούσε ενδεχομένως να συνοδεύει τον ανάδρομο Ερμή .
Σκορπιός
Ο Άρης στο φιλικό υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και ο Δίας που περνάς στους επίσης υδάτινους Ιχθύες, μου δείχνουν πως αν το θέλεις, μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Τα πλανητικά σώματα σε διευκολύνουν αλλά κανείς δεν λέει πως είναι εύκολο. Είναι όμως καλύτερο από την εναλλακτική του να μείνεις εγκλωβισμένος στην ανασφάλεια.

Τοξότης
Ακόμα και οι σχέσεις - το βρίσκω απόλυτα φυσικά να δω Τοξότες ή ανθρώπους με ωροσκόπο στον Τοξότη να αποφασίζουν να παντρευτούν, να συγκατοικήσουν ή και να χωρίσουν. Μιλάμε όπως και να ‘χει για σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα και στην αίσθηση ασφάλειας. Γενικά υπάρχει η υπογραφή μιας προσωπικής κρίσης εδώ, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καταστροφικό.

Αιγόκερως
Ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι πως ανήκεις σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, επειδή ακριβώς η ενέργεια έχει μια τάση ανανέωσης, θα μπορούσε να δείχνει και πως αφήνεις πίσω σου το παρελθόν μιας πληγής. Πως ξεπερνάς τα παλιά και αφοσιώνεσαι στα τωρινά σου θέλω. Είναι γεγονός πως ο Άρης μπορεί, σε μια αρνητική του έκφραση να σε κάνει οξύθυμο και νευρικό, αλλά όσο παραμένεις επικεντρωμένος στα θετικά και γειωμένο.

Υδροχόος
Στις 26.05 έχουμε έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και αυτό δείχνει πως γίνονται ορισμένες αλλαγές μέσα σου σχετικά με το τι ζητάς από τις σχέσεις, είτε ερωτικές, είτε φιλικές. Βλέπεις πως ορισμένα πράγματα δεν σε καλύπτουν πλέον, ανακαλύπεις πως καθώς εσύ εξελίσσεσαι, δεν ακολουθούν όλοι. Είναι το ξεκαθάρισμα. Επίσης, όπως πάντα σε περιόδους εκλείψεων, προσέχεις την υγεία σου λίγο περισσότερο.

Ιχθείς
Η καριέρα επίσης τονίζεται μέσω της Σεληνιακής έκλειψης που έχει ο μήνας (26.05), και η οποία θεωρώ πως μπορεί να σε βοηθήσει, μέσω και της εμπειρίας, να επαναλάβεις μια παρελθοντική σου επιτυχία. Να σκεφτείς κάτι το οποίο έκανες μόνος σου και είχε λειτουργήσει, προκειμένου να νιώσεις και στο παρόν περισσότερο σίγουρος για τον εαυτό σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση