ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερωτευμένος ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου;

Τί είδαμε και μας έβαλε σε υποψίες;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το διαζύγιο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου έπεσε σαν βόμβα και τάραξε τα νερά της κυπριακής showbiz.

Παρολ' αυτά η ζωή συνεχίζεται, και το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκει ξανά τον εαυτό του και παρά τις δυσκολίες του χωρισμού, φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα και να είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω.

Ο γνωστός Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής πήγε εκδρομή για να απολαύσει τις ομορφιές της φύσης, γεγονός το οποίο έκανε ο ίδιος γνωστό με μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok.

Και μπορεί οι καταρράκτες του νησιού μας να τράβηξαν τα βλέμματα, ωστόσο κάτι άλλο κέρδισε τις εντυπώσεις.. Δυο ποτήρια κρασί με φόντο το ειδυλλιακό σκηνικό ήταν αυτά που μας έκαναν να υποθέσουμε ότι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου δεν απόλαυσε μόνος του τις ομορφιές της φύσης.. 

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης σχολίασε: «Μια συνηθισμένη Κυριακή μπορεί να μεταμορφωθεί, κάνοντας μερικά μικρά και απλά βήματα. Απλά πράγματα. Ένα κρασί, μερικά σνακ και καταπληκτικό τοπίο. Αγαπήστε την Κύπρο. #cyprus #nature #love#passion #sunday #pleasure #explore #enjoy #live #love #laugh».

Ακολουθεί η ανάρτηση στο Tik Tok: 

@necalex911 Enjoying little things… Create moments… #life #pleasure #mountain #cyprus #waterfall #wine #snacks #liveyourlife original sound - Nectarios Alexandrou

 

Φυσικά, τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο το χαμόγελο και η ηρεμία στο πρόσωπο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου αφήνουν άλλα πράγματα να εννοηθούν..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση