ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπρεπε, να αφήσουμε τον πατέρα μου να φύγει.. Πολύ δύσκολο...»

Η κατάθεση ψυχής της Χριστίνας Χριστόφια και η αποκάλυψη για το διάλογο που είχε με τον πατέρα της για το θάνατό του

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της αναφέρθηκε η Χριστίνα Χριστόφια.

Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια άνοιξε την καρδιά της στον Τάσο Ευαγγέλου και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/01) στην εκπομπή ''Με Αγάπη Χριστιάνα''.

Όπως ανέφερε η πιο δύσκολη για εκείνη στιγμή σε προσωπικό επίπεδο ήταν: «Όταν συνειδητοποίησα ότι πρέπει να πάρουμε απόφαση να ζητήσουμε στους γιατρούς, να συναποφασίσουμε με τους γιατρούς ότι έπρεπε να αφήσουμε τον πατέρα μου να φύγει.. Ότι δεν υπήρχε επιστροφή...».

Στη συνέχεια η Χριστίνα Χριστόφια αποκάλυψε το διάλογο που είχε με τον πατέρα της επί του θέματος, με εκείνον να προσπαθεί να την πείσει, ότι θα έρθει η ώρα, που θα πρέπει η ίδια να αποφασίσει να τον αφήσουν να ''φύγει''..

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας, ''έφυγε'' από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, στις 21.06.2019 μετά από πολυήμερη νοσηλεία του – αρχικά στη Μεταμοσχευτική Μονάδα και στη συνέχεια την Ενταντική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Διετέλεσε ως ο 6ος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου από τις 28 Φεβρουαρίου 2008 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013, οπότε και τον διαδέχτηκε στο αξίωμα ο Νίκος Αναστασιάδης. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση