ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εντυπωσιάζει με μπικίνι σε παραλία του Πουκέτ η Ευγενία Κασσιανίδου

Χαμόγελα και σέλφι κάτω από τον Μεγάλο Βούδα του Πουκέτ για Κασσιανίδου - Λέζιακς

Οι διακοπές συνεχίζονται για την Ευγενία Κασσιανίδου και τον Γιαν Λέζιακς, με το ζευγάρι λίγο μετά την απόδρασή τους στην Σιγκαπούρη να ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη και πιο συγκεριμένα, στο Πουκέτ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο νησί της χώρας και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές, προσφέροντας έναν συνδυασμό εξωτικής ομορφιάς, πολιτιστικής πλούσιας κληρονομιάς και ατέλειωτων ευκαιριών για διασκέδαση και χαλάρωση.

Για το ταξίδι τους, μάς ενημέρωσαν η Ευγενία και ο Γιαν μέσα από αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram, με τα στιγμιότυπα να είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Ανάμεσα στις λήψεις που ξεχωρίσαμε ήταν η σέλφι του ερωτευμένου ζευγαριού, αλλά και η σόλο φωτογραφία της Ευγενίας και στην οποία την είδαμε γεμάτη στυλ, με φόντο τον Μεγάλο Βούδα του Πουκέτ που αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα του νησιού, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αυτό το εντυπωσιακό άγαλμα, που υψώνεται σε ύψος 45 μέτρων, βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Nakkerd και προσφέρει πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα προς ολόκληρο το νησί. Κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο της Βιρμανίας, ο Μεγάλος Βούδας αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας και πνευματικότητας. Η τοποθεσία του αποτελεί επίσης έναν χώρο περισυλλογής και διαλογισμού, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να βυθιστούν στη γαλήνη και την ομορφιά του περιβάλλοντος. Ο Μεγάλος Βούδας δεν είναι μόνο ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, αλλά και ένα σύμβολο της βαθιάς βουδιστικής παράδοσης της Ταϊλάνδης.

Εξίσου μαγική εικόνα, ήταν και η φωτογραφία στην οποία είδαμε την Ευγενία Κασσιανίδου να ποζάρει με μπικίνι σε εξωτική παραλία και να δείχνει εκθαμβωτική.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση