ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντυπωσίασαν τα αδέλφια Αφροδίτη & Δημήτρης Δερματά στα #wiz50best

Πώς βρέθηκαν από την Ερμιόνη στην Κύπρο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας. Μια λαμπερή εκδήλωση. όπου το WiZ Guide και η Τράπεζα Κύπρου παρουσίασαν την ελίτ της κυπριακής εστίασης στο εντυπωσιακό Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Εκεί όπου βραβεύτηκαν τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου, όπως τα ανέδειξε το WiZ μέσω του σημαντικού θεσμού «WiZ 50 Best Restaurants», με μεγάλο χορηγό την Τράπεζα Κύπρου, αλλά και με τη στήριξη της Epic, της Petrolina, του Acqua Panna, του San Pellegrino και του Nico Lazarides.

Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου αναδείχτηκαν, μέσα από μια τεράστια λίστα που περιελάμβανε συνολικά 1667 εστιατόρια.
Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν τα αδέλφια Αφροδίτη και Δημήτρης Δερματά, που εντυπωσίασαν με το χιούμορ, τη χημεία και τις εύστοχες ατάκες τους.

Τα highlights της βραδιάς

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο, μιας και είναι και οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί η Αφροδίτη στον Lovefm 100.7 και ο Δημήτρης στον Deejay 93.5.

Μπορεί να γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ωστόσο έχουν ρίζες κυπριακές, αφού η μητέρα τους κατάγεται από την Πάφο και συγκεκριμένα από την Κρήτου Τέρρα. Η αγάπη και η αδυναμία και των δύο για το νησί μεγάλη μιας και την τελευταία δεκαετία αποφάσισαν να μετακομίσουν και να δημιουργήσουν μια νέα ζωή στην Κύπρο.

Η Αφροδίτη μάς κρατά συντροφιά τα απογεύματα στον Lovefm, ενώ εκτός από ραδιοφωνική παραγωγός, είναι συντάκτρια στο Wiz Guide. Φέτος, εκτός από την παρουσίαση της βραδιάς, ήταν μια εκ των κριτών των #wiz50best.

Τον Δημήτρη τον ακούμε με χαλαρή διάθεση κάθε πρωί στον Deejay 93.5 μαζί με τη Βασιλική Παπαμιχαήλ, ενώ τα απογεύματα τον βλέπουμε στον Alpha, στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστιάνα» μιας και είναι μέλος της ομάδας της.

Όπως μάθαμε από το στενό περιβάλλον και των δύο, Αφροδίτη και Δημήτρης έχουν μια καταπληκτική σχέση και φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Τη χημεία και την αγάπη, που τους δένει, θα την διαπιστώσει κανείς, αν κάνει ένα scroll στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Τik Τok, αφού πολλές είναι οι φορές, που έκαναν μαζί χιουμοριστικά βιντεάκια από την καθημερινότητά τους στην Κύπρο, αλλά και στην Ερμιόνη, όπου ταξιδεύουν για διακοπές το καλοκαίρι, το μέρους όπου πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση