ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
34° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Έμιλυ Γιολίτη - Οικ. Αναστασιάδη: Μια θυελλώδης σχέση

Η επιστολή, η ρήξη στις σχέσεις τους και το ταξίδι στην Αθήνα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Το ότι η Έμιλυ ήταν φίλη με τις κόρες του Προέδρου ήταν γνωστό εδώ και χρόνια στους στενούς κύκλους της Λεμεσού, ενώ οι κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πάρτι και εξόδους επιβεβαίωναν τη μεταξύ τους σχέση.

Πολλά ήταν αυτά που ειπώθηκαν με την απόφαση του Προέδρου Αναστασιάδη να τη διορίσει Υπουργό Δικαιοσύνης. Ένα από αυτά ήταν και το ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η σχέση που η ίδια είχε με την οικογένεια Αναστασιάδη, κάτι που και η ίδια επιβεβαίωσε όταν ήταν καλεσμένη στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ και στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι κοινό μυστικό ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Αναστασιάδη, είμαι πολύ καλή φίλη μαζί με τις θυγατέρες του Προέδρου, αλλά δεν πιστεύω ότι ποτέ αυτό θα μπορούσε να είναι λόγος διορισμού σε μία θέση. Σίγουρα ο Πρόεδρος αξιολόγησε και μου έκανε την πρόταση».

Η ανατροπή

«Γνωρίζετε πως θεώρησα πρέπον σήμερα να απευθυνθώ σε εσάς τηλεφωνικώς και να αναζητήσω την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου μεταφέρατε πως η παρουσία μου στο υπουργικό σχήμα πλήττει την εικόνα της κυβέρνησης αλλά και την δική σας. Πως πληρώνετε πολιτικό κόστος της δίκης μου παρουσίας στο Υπουργικό Συμβούλιο ένεκα της σχέσης μου με τον στενό οικογενειακό σας περίγυρο και των όσων κατά καιρούς δημοσιεύτηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Μετά και από την τελευταία εξέλιξη είναι πασιφανές ότι το σκηνικό αλλάζει και ότι οι σχέσεις της Γιολίτη δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ ξανά οι ίδιες με τις κόρες του Προέδρου και δη με τον ίδιο τον Νίκο Αναστασιάδη. Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής της Ινώ Αναστασιάδη και Έμιλυ Γιολίτη αφαίρεσαν η μία την άλλη από το Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή η Έμιλυ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα με τον σύντροφό της Χρύσανθο Τσουρούλλη. Είναι γνωστό ότι τόσο η ίδια όσο και άλλες γνωστές κυρίες πήραν πρόσκληση για το πάρτι που διοργάνωσε η επιχειρηματίας Ελίνα Θεοδότου για τα 40 της χρόνια χθες βράδυ σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ωστόσο είναι κατά πόσο η Έμιλυ Γιολίτη παρευρέθηκε στο πάρτι, τόσο αυτή, όσο και οι κόρες του Προέδρου και αν συναντήθηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση