ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμιλυ Γιολίτη: «Δεν πρέπει να στοχοποιούμε την οικονομική ευμάρεια»

Η υπουργός Δικαιοσύνης δίνει τη δική της απάντηση σε όλους όσοι την έκριναν βάσει της οικονομικής της κατάστασης

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Τετ-Α-Τετ έδωσε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου,  η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, μιλώντας για όλα στον παρουσιαστή της εκπομπής, Τάσο Τρύφωνος.

Μεταξύ άλλων, η υπουργός έδωσε τη δική της απάντηση σε όλους όσοι έκριναν την οικονομική της κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν της χαρίστηκε τίποτα.

«Δε μου χαρίστηκε ποτέ τίποτα, αντιθέτως δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και στο πανεπιστήμιο και μετέπειτα στην επαγγελματική μου πορεία. Θυμάμαι όταν πρωτοάνοιξα το δικηγορικό γραφείο μαζί με τους δύο συνεταίρους μου και παιδικούς μου φίλους, μαζί νυχτοξημερωνόμασταν στο γραφείο, απαντούσα και τηλέφωνα, έκανα και filing. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και πιστεύω στη σκληρή δουλειά. Τα καλά κόποις κτώνται», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να στοχοποιούμε την οικονομική ευμάρεια ή την επιτυχία, εγώ χαίρομαι με την επιτυχία των άλλων και πραγματικά εύχομαι να είμαι πρότυπο για νεαρά κορίτσια τα οποία βάζουν στόχους και θέλουν να ανοίξουν νέους δρόμους και ελπίζω από τη θέση που είμαι τώρα να μπορέσω, όσο μπορώ, να μη βρίσκουν πόρτες κλειστές», είπε η υπουργός.

Σημειώνεται ότι η υπουργός ανέφερε ότι δεν έχει σβήσει ούτε μία φωτογραφία από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον διορισμό της στο υπουργείο.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση