ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλσα & Ινώ Αναστασιάδη: Matchy-matchy σε έξοδό τους στη Λεμεσό

Οι κόρες του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας με όμοια εμφάνιση

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου πολλά γνωστά πρόσωπα του νησιού μας συγκεντρώθηκαν στο μαγαζί της Έμιλυς Γιολίτη, όπου και παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «This Must Be The Place» του ψηφιακού καλλιτέχνη Slasky, η οποία έχει τη Ρώμη ως έδρα με την επιμέλεια της Έμιλυ Γιολίτη.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους είδαμε και την Έλσα Αναστασιάδη μαζί με την αδερφή της, Ινώ Αναστασιάδη.

Και οι δύο γυναίκες ήταν ιδιαίτερα κομψές, με τις δύο αδερφές μάλιστα να επιλέγουν το γκρι χρώμα ως κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισής τους.

Συγκεκριμένα, η Ίνω επέλεξε ένα κομψό σύνολο που αποτελείτο από γκρι jeans, μαζί με καρό blazer και γκρι ζιβάγκο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπερέ σε όμοια απόχρωση.

Από πλευράς της, η Έλσα, επένδυσε σε ένα θηλυκό γκρι παλτό, το οποίο συνδύασε με total μαύρο outfit.

Δείτε την σχετική εμφάνιση:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ