ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίδα Ιακωβίδου: Σε αυτό το μέρος παραθερίζει

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της

Τις καλοκαιρινές της διακοπε΄ς συνεχίζει η Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία μετά τις στιγμές χαλάρωσης στην Κύπρο, επέλεξε ένα από τα πλέον δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, για να κάνει τις βουτιές της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΡΙΚ ''Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα'' βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα, στο νομό Λασιθίου, όπως έκανε γνωστό μέσω των social media. Σε stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το μέρος που παραθερίζει, το ξενοδοχειακό συγκρότημα που μένει και την απίστευτη θέα που έχει από το δωμάτιό της.

Η ίδια φαίνεται ενθουσιασμένη και σε ένα τόσο όμορφο μέρος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκουραστεί, θα γεμίσει τις μπαταρίες της και θα επιστρέψει φουλ ανανεωμένη για την νέα τηλεοπτική σεζόν, που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ