ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίδα Ιακωβίδου: «Ερωτεύτηκα»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Δέσποινα Άσπρου

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελπίδα Ιακωβίδου, μέσω στόρι που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στα οποία πρωταγωνιστεί ένα χαριτωμένο Chihuahua και έγραψε: "Ερωτεύτηκα".

Και μπορεί η παρουσιάστρια να δηλώνει ερωτευμένη με το αξιολάτρευτο σκυλάκι, ωστόσο την προσωπική της ζωή την κρατάει πολύ καλά ιδιωτική. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Beautiful People στο παρελθόν, κλειθήσα να σχολιάσει το πώς καταφέρνει να μην γνωρίζουμε τίποτα για τη προσωπική της ζωή, είπε: "Δεν μου αρέσει να βγάζω προς τα έξω την προσωπική μου ζωή γιατί δεν θεωρώ ότι απασχολεί κάποιον. Αν με ευλογήσει ο Θεός και παντρευτώ, τότε εννοείται ότι θα το μοιραστώ με τον κόσμο", ενώ στην συνέχεια, ερωτηθείς για το τι σημαίνει ο έρωτας για εκείνη, απάντησε: "Γενικότερα δεν ερωτεύομαι μόνο ανθρώπους, μπορεί να ερωτευτώ τα πάντα γύρω μου. Το σκυλάκι μου, τη δουλειά μου, το οτιδήποτε. Είναι ενέργεια, είναι ζωντάνια, μια λάμψη!".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση