ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελίτα Μιχαηλίδου: «Αισθάνομαι την ανάγκη να εναντιωθώ στην κακία, το βούρκο»

Η παρουσιάστρια υπερασπίζεται τη νέα υπουργό Δικαιοσύνης και αποκαλύπτει: «ως γυναίκα δέχτηκα πολλές σεξιστικές επιθέσεις»

Με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελίτα Μιχαηλίδου θέλησε να υπερασπιστεί τη νέα υπουργό Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, μιας και η δεύτερη έχει πέσει θύμα σεξιστικών σχολίων που γίνονται κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα. Η παρουσιάστρια, αφού δήλωσε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξιστικών συμπεριφορών, εναντιώθηκε σε όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά και σεξιστικά την υπουργό.

«Ως γυναίκα δέχτηκα πολλές σεξιστικές επιθέσεις στην δημοσιογραφική μου πορεία και αισθάνθηκα πολλές φορές την ανάγκη να ακούσω φωνές γυναικείες να με υπερασπίζονται- σήμερα αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εναντιωθώ στην κακιά το βούρκο τη σεξιστική προσέγγιση που αντιμετωπίζει μια νέα ικανή μορφωμένη γυναίκα ανάμεσα μας, που κλήθηκε να υπηρετήσει ως Υπουργός. Θα κριθεί από το έργο της - καλή επιτυχία Έμιλυ Γιολίτη», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας που δημοσίευσε την Παραρασκευή 26 Ιουνίου στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elita Michaelidou (@elitamichaelidou) on

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X