ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεονώρα Μελέτη: Η στιγμή που καταστράφηκε οικονομικά στην Κύπρο

«Μέσα σε ένα βράδυ έχασα το 60% των δεδουλευμένων μου, έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα στο ΟΡΕΝ, "Όσα δε Λέμε" , βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/5 βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την οικονομική καταστροφή που υπέστη με την τραπεζική κρίση στην Κύπρο πριν από κάποια χρόνια.

"Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη ζημιά όπως είχε πάθει και πολύς άλλος κόσμος τότε. Είχα τα χρήματά μου φορολογημένα, δηλωμένα, καθαρά από εδώ εκεί, γιατί φοβόμουν το εδώ και απλά την πάτησα. Θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και μέσα σε ένα βράδυ το 60% των δεδουλευμένων μου είχε χαθεί. Κι όμως δεν ήμουν ράκος. Ήμουν πληγωμένη βαθιά, βιασμένη σχεδόν αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό" είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολούθως, πρόσθεσε: "Εκείνη τη στιγμή δεν μέτρησα τι είχα χάσει αλλά τι είχε μείνει. Και τι είχε μείνει; Είχα την οικογένειά μου, είχα την υγεία μου και τη δουλειά μου. Είπα "πάμε να τα ξανακάνουμε από την αρχή". Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήταν Καθαρά Δευτέρα. Καβάλησα τη σανίδα μου 11 η ώρα το πρωί και βγήκα από το νερό 5 παρά τέταρτο το απόγευμα. Αλλά πραγματικά ξύπνησα το άλλο πρωί και είπα "πάμε να τα ξανακάνουμε όλα από την αρχή". Και δεν το ξανασυζήτησα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση