ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Dj Deleasis: Συναντήσαμε στην Λάρνακα τον viral Dj του TikTok και να όσα μάς είπε

Αποκλειστικές δηλώσεις και βίντεο από την εμφάνιση του DJ που έκανε όλο το TikTok να μιλάει για εκείνον

Δέσποινα Άσπρου

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Σταμάτης Μαυράκης, πιο γνωστός ως Dj Deleasis με αφορμή την εμφάνισή του σε δύο γνωστά νυχτερινά κέντρα στη Λάρνακα.

Αν και μάλλον ο Dj Deleasis δεν χρειάζεται συστάσεις, να πούμε πως πρόκειται για τον πιο viral Dj ανά το πανελλήνιο αυτή την περίοδο, με τα βίντεο και τις εμφανίσεις του να κάνουν θραύση, ειδικά στην πλατφόρμα του tiktok.

Ο 33χρονος μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός εξαιτίας του βίντεο στο οποίο παίζει το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Όλα τα ξεχνάς», με το τραγούδι να σημειώνει τρομερή επιτυχία εξαιτίας του, ωστόσο η μουσική κάθε άλλο παρά νέο αντικείμενο είναι στη ζωή του. Το μουσικό παρελθόν του ξεκινά στα μόλις δεκαπέντε του χρόνια, όταν αποφάσισε, σε ερασιτεχνικό τότε επίπεδο, να ασχοληθεί με την μίξη ήχου. 

 Το πολύ χαρακτηριστικό του στυλ ωστόσο και η τρομερή του ενέργεια, είναι αυτά που τον έφεραν στην κορουφή! Όπως είδαμε πάντως στα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την εμφάνισή του το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου στην Λάρνακα, προκλήθηκε χαμός, με τον ίδιον να δηλώνει σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο bp: "O κόσμος με έχει υποδεχτεί φανταστικά, με αγαπαέι! Χαίρομαι πάρα, μα πάρα πολύ γι' αυτό".

Όσον αφορά το πώς αισθάνεται που χαρακτηρίζεται ως viral μάς είπε πως δεν αισθάνεται κάτι συγκεκριμένο, αφού στην ουσία δεν άλλαξε κάτι στη ζωή του και ο ίδιος εργάζεται συνεχώς, όπως και πριν.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση και τις δηλώσεις του στην Κύπρο:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση