ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι μαθητές του Λανιτείου Γυμνασίου

Η άφιξη της Αντιγόνης που προκάλεσε πανδαιμόνιο–Βίντεο

Beautiful People team

 

Η εκπρόσωπός μας στον 70ό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Αντιγόνη, επέστρεψε στην Κύπρο μετά τον τελικό και δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις επισκέψεις που κάνει.

Μετά το Μακάρειο Νοσοκομείο, που επισκέφθηκε χθες, σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου, θέλησε να δώσει χαρά στους μαθητές του Λανίτειου Γυμνασίου στη Λεμεσό, όπου πήγε μαζί με τη μητέρα της.

Τα καρφιά της Έφης Θώδη για την Antigoni και το «Jalla» «Το τραγούδι της Κύπρου είναι απαίσιο» –«Επειδή είναι ωραία, δεν πάει να πει ότι τραγουδάει και καλά»

Η παρουσία της προκάλεσε ενθουσιασμό, με μαθητές να ζητούν να ακούσουν το «Jalla», ενώ καθηγητές και Σύνδεσμος Γονέων την υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα.

Δείτε τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ