ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίσση: Νυχτοπερπατήματα στην Αντίπαρο με γνωστή Κύπρια

Δείτε τις φωτογραφίες

Τις τελευταίες ώρες, η Άννα Βίσση φαίνεται να άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να ταξίδεψε στην Αντίπαρο, όπου και συνάντησε την πολύ καλή της φίλη, Ζέλα Χριστοδουλίδη.

Το γεγονός γνωστοποίησε η σύζυγος  του Κύπριου επιχειρηματία και προέδρου της Zela Aviation και Zela Jet, Ανδρέα Χριστοδουλίδη, Ζέλα Χριστοδουλίδη μέσα από δύο αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, στις οποίες τις είδαμε να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε σποτ της περιοχής.

Να θυμίσουμε ότι η σχέση της οικογένειας Χριστοδουλίδη με την Άννα Βίσση είναι αδελφική, αφού τους ενώνουν πολλά χρόνια φιλίας, όμορφα ταξίδια και μοναδικές εμπειρίες.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ