ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βγήκα από φαρμακείο και με ρώτησε, γιατί πήρα τεστ εγκυμοσύνης..»

Πώς απαντά η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε ειδήσεις που μεταφέρονται σαν αστραπή..

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε ένα άγνωστο περιστατικό που της συνέβη στο παρελθόν αναφέρθηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ''Με Αγάπη Χριστιάνα''.

Η παρουσιάστρια με αφορμή μια συνέντευξη του Πέτρου Ιακωβίδου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ελλάδος και το γεγονός ότι ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κατά πόσο, κάποιο δημόσιο πρόσωπο μπορεί να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέρθηκε τόσο στην αρχή της σχέσης της με τον Γιώργο Εφραίμ, όσο και σε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη με δημοσιογράφο.

Αρχικά θυμήθηκε ότι η δημοσιοποίηση της σχέσης της, έγινε όταν οι δυό τους είχαν πάει σε μια καφετέρια και μετά κυκλοφόρησε φωτογραφία τους, ενώ απαντώντας στη συνεργάτιδα της, Σοφία Πρωίμου, η οποία είπε «Νομίζω, αν θέλεις, να κρυφτείς, μπορείς..», η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναφέρε το περιστατικό από το παρελθόν λέγοντας: «Σοφία μου, να σου πω κάτι; Μου έχει τύχει να πάω σε φαρμακείο, και να με πάρει μετά δημοσιογράφος, να μου πει ''Γιατί πήρες τεστ εγκυμοσύνης;''... [...] Μέχρι ένα σημείο μπορείς κάποια πράγματα να τα ελέγξεις».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση