ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αυτός ο Κύπριος θα είναι το πρόσωπο στην επόμενη καμπάνια του Στέλιου Κουδουνάρη

Μετά από μια πολύ απαιτητική δοκιμασία στο GNTM

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μία πολύ απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα μοντέλα του GNTM! Μετά τα μαθήματα πασαρέλας από τη Βίκυ Κουλιανού, έφτασε η στιγμή οι παίκτες να εφαρμόσουν όσα έμαθαν, παίρνοντας μέρος σε ένα fashion show με την υπογραφή του Στέλιου Κουδουνάρη.

Τα νεαρά μοντέλα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και αναμετρήθηκαν σε δυάδες στοχεύοντας φυσικά στη νίκη. Ειδικότερα, επρόκειτο για ένα πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας. Fittings, ετοιμασίες και στρατηγικές επιστρατεύτηκαν, ώστε τα μοντέλα να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές, τον coach τους, τη Βίκυ Κουλιανού και φυσικά τον σχεδιαστή, Στέλιο Κουδουνάρη.

Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισαν, οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο νικήτρια αναδείχθηκε μόνο μία. Ο λόγος για την ομάδα του Στυλιανού Φλωρίδη, ο οποίος εκτός από νικητής της δοκιμασίας, κατάφερε να κλείσει και την πρώτη του δουλειά ως μοντέλο, αφού θα είναι το πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας του Στέλιου Κουδουνάρη.

Πηγή: fthis.gr
Βίντεο: StarTvGreece

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση