ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχιεπίσκοπος Μακάριος: Ποιος θα τον υποδυθεί στη νέα σειρά του Αν. Γεωργίου;

Ο σπουδαίος ηθοποιός που κάνει δυναμικό come back!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό ότι με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο to 1974, το τρίδυμο των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου θα φέρουν στις οθόνες του MEGA μία σειρά 24 επεισοδίων, το «FAMAGUSTA», εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα με επίκεντρο μία ιστορία αγάπης.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/04) ο Αντρέας Γεωργίου με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε ποιος γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί στη σειρά τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ'. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Βαλτινό!

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του MEGA: «Ο Γρηγόρης Βαλτινός θα υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο, έναν εμβληματικό ρόλο, ένα ιστορικό πρόσωπο-κλειδί στα κρίσιμα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της Κύπρου. Ο πρωταγωνιστής με τη μακρόχρονη πορεία στον χώρο του θεάτρου, επιστρέφει στην τηλεόραση οκτώ χρόνια μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου.. Ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενσαρκώνοντας έναν τόσο σημαντικό ρόλο και δίνοντας εκ νέου πνοή σε ένα πρόσωπο της Ιστορίας, εντάσσεται στο δυναμικό της σειράς, κάνοντας την αναμονή μας ακόμη μεγαλύτερη».

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα της σειράς, που θα ξεκινήσουν τον Μάιο, θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο, ενώ σε αυτή μεταξύ άλλων θα πρωταγωνιστούν και οι Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος κ.ά.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση