ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αργυρώ Ροτσίδου: Έκλεψε τις εντυπώσεις στη πασαρέλα του Charity Fashion Show

Η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου σε ρόλο μοντέλου

Δέσποινα Άσπρου

Σε έναν διαφορετικό απ' ότι συνήθως ρόλο είδαμε την σύζυγο του Ευθύμιου Δίπλαρου, Αργυρώ Ροτσίδου το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ Ροτσίδου έγινε για λίγο μοντέλο και περπάτησε στο Charity Fashion Show που οργάνωσαν το Εύρηκα Μασσαλίας και το MUST για καλό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για το ποσό των 500 ευρώ, το οποίο δόθηκε στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου, όπως και τα υπόλοιπα έσοδα από τα εισιτήρια.

Η Αργυρώ Ροτσίδου, η οποία μονοπώλησε τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, περπάτησε πιο συγκεκριμένα για τους Charis Studio και Theom Design, ενώ στο φιλανθρωπικό Fashion Show είδαμε επίσης δημιουργίες των boutique ELMA & FRED, Andreas Zannetides και The Ponytails.

Αρχικά εμφανίστηκε στο σόου του Theom Design φορώντας ένα μαύρο sparkle μακρυμάνικο φόρεμα, με cut out λεπτομέρεια στο ντεκολτέ και feathered στοιχεία στα μανίκια.

Φορώντας ένα υπέροχο μαύρο off shoulder jumpsuit με sparkle silver lines και ζώνη στη μέση - δημιουργία της σχεδιάστριας Charis- μαζί με μαύρα heels και αστραφτερά σκουλαρίκια έδειχνε εκθαμβωτική.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση