ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη - MasterChef: «Υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια στο σπίτι»

Τι λέει παίκτρια

Mία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του MasterChef, η Ηλιάνα Βλάχου,  έδωσε συνέντευξη στο τηλεπεριοδικό «Tivi Σίριαλ» για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Είμαι γοητευμένη από τον κύριο Κοντιζά, θέλω να μάθω την κουζίνα του κύριου Ιωαννίδη αλλά είμαι πιο κοντά στις γεύσεις του κυρίου Κουτσόπουλου» ανέφερε η Ηλιάνα. 

Θα ήθελε να κρατήσει επαφές με πολλά άτομα. «Κυρίως με τον Κώστα Νταλιάνη γιατί βλέπω τον μικρό μου αδερφό σε εκείνον. Επίσης με τη Φωτεινή, τον Διονύση και με την Ντέμη, να μου πει όλη τη νοοτροπία και την ιδεολογία της vegan κουζίνας, επειδή εγώ είμαι κυνηγός».

Η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη: «Εννοείται πως υπάρχουν ζευγάρια. Αλλά είναι λογικό, είμαστε εσώκλειστοι 24 ώρες το 24ωρο, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία που θα βγούμε έξω δεν έχουμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πόσες φορές θα παίξουμε Monopoly»; είπε χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Χαμός με την Ιλάειρα

Σόου Ιλάειρας στη Λεμεσό

«Εισέβαλε» στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Μαυρίκιος και τους άφησε όλους άφωνους με αυτό που έκανε – Βίντεο
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το τρυφερό μήνυμα και οι παιδικές φωτογραφίες

Η Antigoni έχει γενέθλια

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της και οι σπάνιες φώτος από την παιδική της ηλικία
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Δείτε το επικό βίντεο

Στο «Πάμε Παρέα»

Η Αρτεμίου έκανε αναπαράσταση το περιστατικό με τον σκηνοθέτη της Καινούργιου–Δείτε το βίντεο
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ