ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από το Σίγμα στο Omega: Η μεταγραφή που μόλις έγινε γνωστή

Παρουσιάστρια άλλαξε τηλεοπτική στέγη μετά τη γέννηση του παιδιού της

Σε νέα τηλεοπτική στέγη βρίσκεται η Αφροδίτη Γεωργίου η οποία την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παρουσίαζε την εκπομπή με θέματα υγείας, «Για Το Καλό Σου», στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.

Η παρουσιάστρια που έγινε μητέρα τον περασμένο Φεβρουάριο ανήκει πλέον στο δυναμικό του Omega, ενώ με μήνυμά της αποκάλυψε τη νέα της εκπομπή.

«Νέα ξεκινήματα, νέοι στόχοι, όρεξη πολλή! «ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ» θα λέγεται η ολοκαίνουργια εκπομπή μας που έρχεται σύντομα στο OMEGA και υπόσχεται δυνατές στιγμές που θα ζεσταίνουν τις ψυχές μας! Είμαι διπλά ενθουσιασμένη επειδή πέρα από το ότι λατρεύω ήδη την ιδέα αυτή, είναι ευλογία να έχεις την ευκαιρία να κάνεις αυτό που αγαπάς σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Ανυπομονώ να κάνουμε και πάλι παρέα!», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του σταθμού παρακάτω:

Μια καινούργια κοινωνική/ανθρώπινη εκπομπή με τίτλο «ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ» έρχεται σύντομα στο Omega με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γεωργίου.

Στους πρωτόγνωρους καιρούς που διανύουμε, το κανάλι συνεχίζει να δημιουργεί με στόχο να κρατήσει καλή παρέα στους τηλεθεατές. Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή γεμάτη συναισθήματα, εκπλήξεις και αυθορμητισμό, η οποία θα ασχολείται με δυνατές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

«Ποιος» είναι ο αποστολέας που θέλει να μοιραστεί την μοναδική του ιστορία και «γιατί» στέλνει πρόσκληση; Οι απαντήσεις στις οθόνες μας!

Χαρακτηριστικά στοιχεία, είναι δυο πόρτες που θα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Από την μία πόρτα θα μπαίνει ο αποστολέας της πρόσκλησης. Από την άλλη πόρτα, ο παραλήπτης που δεν γνωρίζει ποιος και γιατί τον καλεί μέχρι να αποκαλυφθεί. Όσο για τα συναισθήματα που μπορεί κάποιος να μοιραστεί; Πάρα πολλά, καθώς με όσα συμβαίνουν όλοι έχουμε εκτιμήσει τα απλά, έχουμε αναθεωρήσει για πολλά και καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η έκφραση των συναισθημάτων μας. Ένα ευχαριστώ, ένα σ’ αγαπώ, μια συγγνώμη και οτιδήποτε άλλο θέλει ο κάθε αποστολέας να εκφράσει. Η ανθρώπινη προσέγγιση της Αφροδίτης Γεωργίου θα κάνει τους συμμετέχοντες να αισθανθούν άνετα για να ανοίξουν τις καρδιές τους, αλλά και να πετύχουν μια αξέχαστη έκπληξη στους αγαπημένους τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή και η ημερομηνία της πρεμιέρας θα ανακοινωθούν σύντομα. H εκπομπή θα πραγματοποιεί Τεστ Κορωνοϊου σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση