ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρη Καραντώνη - Αργυρώ Ροτσίδου: Έτσι αποχαιρετούν τα παιδιά τους

Πρώτο κουδούνι σήμερα 11 Σεπτεμβρίου: Στα θρανία οι μαθητές δημοτικής-προδημοτικής εκπαίδευσης... και οι μαμάδες δεν μπορούν αν κρύψουν την συγκίνησή τους

Δέσποινα Άσπρου

Με παιδικές φωνές γεμίζουν από σήμερα τα σχολεία της Δημοτικής Εκπαίδευσης, με τα πρωτάκια να ανοίγουν ένα νέο βιβλίο στη ζωή τους και τα υπόλοιπα παιδιάκια, να ετοιμάζονται για ένα δυναμικό ξεκίνημα και ένα νέο κεφάλαιο. Την ίδια στιγμή, οι μανούλες για άλλη μια φορά φαίνονται συγκινημένες και προσπαθούν να καταλάβουν πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος και πότε τα παιδάκια τους μεγάλωσαν!

Ανάμεσά τους και η Άντρη Καραντώνη και η Αργυρώ Ροτσίδου που ενόψει της ημέρας έκαναν δύο υπέροχες αναρτήσεις προκειμένου να στείλουν τα δικά τους μηνύματα για τη νέα σχολική χρονιά και να αποχαιρετήσουν και διαδικτυακά τα παιδάκια τους που πάνε για πρώτη ημέρα φέτος στο σχολείο.

Από πλευράς της, η σύζυγος του Ευθύμιο Δίπλαρου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδάκια της και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, η Αργυρώ Ροτσίδου έγραψε: "Η σχολική χρονιά που ξεκινάει να είναι δημιουργική, ξεχωριστή, γεμάτη γέλια και επιτυχίες! Καλές επιτυχίες, σε όλα τα παιδάκια".

Η Άντρη Καραντώνη, στο ίδιο μήκος κύμματος, ανάρτησε μερικές φωτογραφίες με την κορούλα της που από σήμερα ξενάει να φοιτά ως μαθήτρια της δευτέρας δηματικού και έγραψε: "Πως περνάει ο χρόνος! Δευτέρα τάξη φέτος για το ζουζούνι μου! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!"

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση