ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρη Αναστασιάδη: Τα γενέθλια, οι ευχές της Ινώς και πόσα κεράκια έσβησε

Η πρώτη κυρία έγινε ένα χρόνο μεγαλύτερη

Τα 72α γενέθλιά της γιορτάζει η πρώτη κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, και η μικρή κόρη της, Ινώ, φρόντισε να της ευχηθεί και διαδικτυακά. Αναρτώντας μία φωτογραφία της μητέρας της μαζί με τα παιδιά της, Γιώργο και Νικόλα Μισιρλή, η Ινώ έγραψε: «Χρόνια πολλά Μάμα μου καλή μου! Εύχομαι ο Θεός που έχεις τόση δυνατή πίστη να σου δίνει μόνο καλά και Χρόνια πολλά γεμάτα με υγεία και χαρές! Σε Ευχαριστώ για την ανιδιοτελή σου αγάπη, σε ευχαριστώ που είσαι στο πλευρό μας, σε ευχαριστώ που είσαι η δύναμη και ο βράχος όλων μας!».

«Είσαι ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος! Σε αγαπώ», κατέληξε στο μήνυμά της και, φυσικά, τα likes αλλά και οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή.

Η Άντρη Αναστασιάδη, σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό και είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά του Σπύρου και της Έρσης Μουστακούδη. Μετά την αποφοίτηση της από το Α’ Γυμνάσιο Θηλέων Λεμεσού, μετέβη στην Αθήνα για σπουδές στη Σχολή Δοξιάδη (του Αθηναϊκού Τεχνολογικού Ομίλου), απ’ όπου αποφοίτησε από το Τμήμα Έργων Πολιτικού Μηχανικού.

Στη συνέχεια παρακάθισε σε ειδικές εξετάσεις και απέκτησε το κρατικό πτυχίο. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, παρακολούθησε δι’ αλληλογραφίας μαθήματα Αθηναϊκής Σχολής για Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου. Εργάστηκε στη Δημόσια Υπηρεσία για αρκετά χρόνια. Ειδικότερα στον Κλάδο Οδοποιίας του Τμήματος Δημοσίων Έργων απ’ όπου αφυπηρέτησε πρόωρα αφού έφθασε μέχρι τη θέση του Ανώτερου Τεχνικού Επιθεωρητή. Παρακολούθησε πενταετές πρόγραμμα μαθημάτων της Σχολής Sogotsu Ιαπωνίας από όπου απέκτησε το
δίπλωμα της Δασκάλας του “Ikebana”. Η κα Άντρη Αναστασιάδη έχει αναπτύξει από χρόνια πολυσχιδή κοινωνική και φιλανθρωπική δράση. Σήμερα είναι επικεφαλής ή συμμετέχει σε διάφορα ευαγή Ιδρύματα και συνδέσμους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X