ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Γεωργίου: Η πρόταση γάμου και η τελετή που θα γίνει στην Αμμόχωστο

Το εντυπωσιακό μονόπετρο και η επιβεβαίωση του ευχάριστου γεγονότος

Το επόμενο βήμα φαίνεται να έκαναν στη σχέση τους ο Αντρέας Γεωργίου και η σύντροφός του, Σιμώνη Χριστοδούλου αφού όπως όλα δείχνουν, οι δύο τους σύντομα παντρεύονται, με τον Κύπριο σκηνοθέτη να έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Αν και οι φήμες που ήθελαν τον Κύπριο ηθοποιό και σκηνοθέτη να ντύνεται γαμπρός κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον συνεργάτη του Αντρέα Γεωργίου, Χρήστο Λούλη, στην εκπομπή "Super Κατερίνα".

Πιο συγκεριμένα, ο Χρήστος Λούλης που συνεργάζεται με τον Αντρέα Γεωργίου στο "Famagusta" τόνισε: "Μου έχει πει ο Αντρέας Γεωργίου για τον γάμο του. Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, το οποίο μοιράστηκε. Δεν έκανε ανακοίνωση, απλά ήρθε η κουβέντα κάπως. Ο Ανδρέας και η Σιμώνη είναι δύο πολύ γλυκά παιδιά. Η ώρα η καλή, τους το έχω πει και από κοντά, τους το εύχομαι και από εδώ".

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην Αμμόχωστο το ερχόμενο φθινόπωρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, ενώ βάση της ίδιας πηγής η πρόταση γάμου έγινε κατά την διάρκεια κοινού τους ταξιδιού την περίοδο των Χριστουγέννων. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συνεργάστηκαν στην σειρά "Τατουάζ", ενώ οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον Αντρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου να διατηρούν δεσμό ξεκίνησαν το 2018. 

Δείτε τις πρώτες εικόνες με την Σιμώνη να φοράει το μονόπετρό της:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA