ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα Δημητρίου: Το look της τράβηξε τα βλέμματα!

Κέρδισε τις εντυπώσεις με το στυλ της!

Τις εντυπώσεις με το στυλ της κέρδισε για ακόμα μια φορά η Αννίτα Δημητρίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής έδωσε το παρών την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, στην τελετή έναρξης των εργασιών της 9ης Υπουργικής Συνόδου για το Περιβάλλον στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται στην Κύπρο και επέλεξε το κατάλληλο για την περίσταση look.

Συγκεκριμένα, η Αννίτα Δημητρίου, εμφανίστηκε με ένα κοστούμι σε φυστικί απόχρωση, ένα χρώμα που παραπέμπει στο περιβάλλον, ενώ το συνδύασε με μαύρο τοπάκι και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα.

Η επιλογή του χρώματος ήταν η ιδανική, αφού την φώτιζε και ταίριαζε με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και τα ξανθά μαλλιά της.

Η Πρόεδρος της Βουλής σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τη σημερινή ημέρα, στα οποία φαίνεται η ίδια χαλαρή και ταυτόχρονα σικάτη, ενώ σχετικά με τη Σύνοδο για το Περιβάλλον σχολίασε στη σχετική λεζάντα:
«9ο Υπουργικό Συνέδριο "#Περιβάλλον για την #Ευρώπη" στην #Κύπρο η παγκόσμιας εμβέλειας σύνοδος.
Η κλιματική κρίση είναι μια πραγματικότητα. Οφείλουμε να δράσουμε σήμερα, τώρα συλλογικά, για το αύριο ολόκληρης της ανθρωπότητας. Είμαστε υπόλογοι απέναντι στα παιδιά μας, στις επόμενες γενιές.
Η περιβαλλοντική και κλιματική πρόκληση αποτελεί εξίσωση πολλών παραγόντων, η οποία απαιτεί ολιστική προσέγγιση πολλαπλών επιπέδων.

Οι τρεις πυλώνες του συνεδρίου, βάση για την επίτευξη των στόχων μας:
«Εκπαίδευση για Αειφόρο Ανάπτυξη»
«Αειφόρος Τουρισμός»
«Κυκλική Οικονομία και Αειφόρες Υποδομές»

 Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση