ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα Δημητρίου: Η ξεχωριστή επίσκεψη που δέχθηκε στη Βουλή

Η συγκινητική ανάρτηση της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα του Μαϊου για την Αννίτα Δημητρίου, η οποία δέχθηκε στη Βουλή επίσκεψη από ένα ξεχωριστό πρόσωπο.

Ο λόγος για την παραολυμπιονίκη της Κύπρου, Μαρία Μάρκου, η οποία έχει αρκετές φορές κάνει υπερήφανη την πατρίδα της, με τα μετάλλια που έχει κερδίσει και τις διακρίσεις που έχει πετύχει.

Η Πρόεδρος της Βουλής κατενθουσιασμένη με την αθλήτρια και την κουβέντα, που είχαν οι δυό τους, μετά το πέρας της συνάντησής τους, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Σε αυτή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με την Μαρία Μάρκου, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα αναφέροντας: «Μεγάλη τιμή να δεχθούμε στη ΒτΑ τη χρυσή μας παγκοσμιονίκη Μαρία Μάρκου. Μας κάνει περήφανους κάθε φορά δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό και καταβάλλοντας το μέγιστο της προσπάθειας της. Δείχνοντας σε όλες και όλους μας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως κοινωνία, αλλά ειδικά ως ΒτΑ, είναι να αναγνωρίζουμε τη σκληρή προσπάθεια των παραθλητών και παραθλητριών μας, να στεκόμαστε δίπλα τους και κυρίως να συνδράμουμε με συγκεκριμένες πολιτικές, προάγοντας την ισότητα και ισοτιμία που απαιτείται σ' ένα κράτος δικαίου».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση