ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα Δημητρίου: Από τα έδρανα της Βουλής.. πρώτη σειρά σε fashion show!

Η κομψή παρουσία της σε φιλανθρωπική επίδειξη

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Μπορεί ο ρόλος της ως Πρόεδρου της Βουλής να τη θέλει αυστηρή, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα πολιτικό πρόσωπο με το ανάλογο αξίωμα, ωστόσο η Αννίτα Δημητρίου δεν παύει να είναι γυναίκα.. Μια γυναίκα που, αν κρίνουμε και από το γενικότερο προφίλ, δεν είναι μόνο διαβασμένη με το αντικείμενό της, αλλά είναι καλά «διαβασμένη» ως προς το dress code, που πρέπει ακολουθεί στις δημόσιες της εμφανίσεις.

Ιδιαίτερα κομψή και πολύ προσεγμένη ήταν η εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας του Gregory Μorfi, ο οποίος με αφορμή τα 10 χρόνια πορείας του στον χώρο της υψηλής ραπτικής, παρουσίασε τις δημιουργίες του σε ένα λαμπερό fashion show, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Ραrklane, a Luxury Collection Resort.

Η επίδειξη είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και γίνονταν εισφορές για τους Μικρούς Ήρωες, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Λουκάς Φουρλάς. Έτσι και η Αννίτα Δημητρίου δεν μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια εκδήλωση..

Φορώντας μαύρο κοστούμι, γόβες και σκούρο κόκκινο κραγιόν φωτογραφήθηκε στο χαλί και στη συνέχεια παρακολούθησε στην πρώτη γραμμή την επίδειξη μόδας του αγαπημένου σχεδιαστή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση