ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άννα Βίσση: Παραδέχεται ότι είναι ζηλιάρα!

Μιλά στη Χριστιάνα Αριστοτέλους για τους έρωτες της ζωής της, τον Νίκο Καρβέλα και τις συντρόφους του και τη σχέση της με τη θρησκεία

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής της σεζόν.

Η γνωστή Κύπρια ερμηνεύτρια μίλησε για πολλά θέματα, ενώ αρχικά αναφέρθηκε στις εμφανίσεις της στη Λεμεσό, στις Notes, μιας και για αρκετό καιρό θα την απολαμβάνει το κοινό της Κύπρου στο γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναφέρθηκε στη συνεργασία της Άννας Βίσση με την αδερφή της Νίκη, ενώ όπως αποκάλυψε πάνω στην κουβέντα για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις διάφορες δυσκολίες που προκύπτουν στη δουλειά: «Ειναι χαζό να παραπονιέμαι για να το παίξω ντίβα...».

Στη συνέχεια, όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε «Σε ποιον θα πεις τα εσωψυχά σου;» πριν ακόμα προλάβει να τελειώσει την πρότασή της, η Άννα Βίσση απάντησε «Ο Καρβέλας» και συμπλήρωσε: «Θα του πω τα πάντα και θα θέλω να τα πω κι έχω ανάγκη να τα πω...», ενώ όπως είπε το ταλέντο του δεν έχει όρια, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «τυχερή» που είπε τα τραγούδια του. Μιλώντας για τη σχέση τους, και ότι πολλοί τους χαρακτηρίζουν ''Σουηδία'' μιας και καταφέρνουν να έχουν άψογες σχέσεις, παρά το χωρισμό τους, η Άννα Βίσση είπε: «Κοίτα, η Σουηδία έχει διδάξει και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Από τότε που γνωριστήκαμε, ο δεσμός και η σχέση διέπονταν από μια ελευθερία, από χιούμορ υψηλό, ακόμα και οι καυγάδες μας είναι αυθεντικοί. Η σχέση μας μετά τον χωρισμό είχε μια ροκ εμφάνιση. Ο ίδιος είναι ροκ, ΄έξυπνος.. τον εκτιμώ πολύ! Έγραφε πράγματα μπροστά από την εποχή του. Είναι φίλος μου, είναι πατέρας δύο παιδιών. Όλα αυτά που συζητάμε με τον Νίκο συμβαίνουν φυσιολογικά. Αυτά που άλλοι κρίνουν σοκαριστικά, επειδή έχει μια ηλικία, τα θεωρεί φυσιολογικά». 

Όσον αφορά στις συντρόφους του Νίκου Καρβέλα, για την Έλενα, με την οποία προσφάτως απέχτησε ένα μωρό, είπε ότι έχει καλή σχέση, ενώ για την Αννίτα Πάνια, είπε ότι είναι φίλες, μιας και τις συνδέουν πολλά..

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, ενώ όπως ανέφερε, πιστεύει στο «ο έρωτας με έρωτα περνάει», αφού ένα δύσκολο χωρισμό τον ξεπερνά με έναν καινούργιο έρωτα. Αποκάλυψε ότι είναι ζηλιάρα λέγοντας «Εγωίστρια όχι, ζηλιάρα μπορεί να υπήρξα. Έκανα πράγματα που έκανα, γιατί ζήλεψα και με τον Νίκο και με άλλους δεσμούς, αλλά το ξεπερνούσα».

Τέλος, όσον αφορά στη σχέση της με τη θρησκεία η Άννα Βίσση είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή πιο μικρή άκουγα αυτό που έλεγαν οι γονείς μου. Δεν την ακολουθώ τη θρησκεία ντε και καλά, επειδή μου το έχουν μάθει. Έχουν συμβεί πολλά λάθη. Όχι η θρησκεία, οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν, Ο καθένας έχει την πίστη του, όπως την αισθάνεται..».

Ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση