ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας»

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε spoiler για τον γάμο του: Οι κουμπάροι, τα προσκλητήρια και η νέα του σειρά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, βρέθηκε ο Αντρέας Γεωργίου καθώς ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του Famagusta και πέραν από τις αποκαλύψεις του για την τέταρτη σεζόν της Γης της ελιάς και τη νέα του σειρά TABOO, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον επικείμενο γάμο του στην Κύπρο. 

«Δεν το κρύβουμε με τη Σιμώνη αλλά δεν ήθελα να γίνει show ο γάμος μου»

Για πρώτη φορά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης επιβεβαίωσε τον γάμο του, αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, ενώ μαζί του στο πλατό ήταν και η μέλλουσα σύζυγός του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως η δική του πληροφορία λέει πως στον γάμο κουμπάροι του θα είναι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο συμπαραγωγός του και φίλος του Κούλλης Νικολάου και ο Αντρέας Γεωργίου χαμογελώντας δήλωσε πως: «Είμαστε πολλά χρόνια τώρα οικογένεια με τη Βάνα και τον Κούλλη». Ακολούθως, πρόσθεσε: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω show τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό».

Ακολούθως, ο Αντρέας Γεωργίου ανέφερε πως δεν έχουν ξεκινήσει να στέλνουν μαζί με τη Σιμώνη τα προσκλητήρια του γάμου τους, αλλά σκοπεύουν να το κάνουν πολύ σύντομα. Όσο για το πως προλαβαίνει να ισορροπεί την επαγγελματική με την προσωπική του ζωή, είπε πως είναι πολύ απλά τα πράγματα αν υπάρχει καλός προγραμματισμός.

Για τη νέα του σειρά Taboo, περιορίστηκε απλώς να πει ότι έκανε έναν κύκλο γυρισμάτων στα Γιάννενα και στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου, σημειώνοντας πως πρόκειται για μία αστυνομική σειρά με ερωτικές παράλληλες ιστορίες και πως θα έχει αρκετούς νέους - πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς στο καστ του.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση