ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανεωμένο Κατάστημα στα Λατσιά - Butterfly Beauty Store

Το Butterfly Beauty Store στα Λατσιά άνοιξε ξανά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί σε ένα ανανεωμένο χώρο ομορφιάς

Δελτίο Τύπου

Οι πεταλούδες περνούν από πλήρη μεταμόρφωση, όπου κάθε στάδιο εξυπηρετεί έναν ξεχωριστό σκοπό και φαίνεται εντυπωσιακά διαφορετικό. Η καθοριστική φάση είναι αυτή της χρυσαλίδας, που μετατρέπεται σε πεταλούδα. Αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης παραλληλίζεται με το όραμά μας για τους πελάτες μας. Το κατάστημά μας συμβολίζει τη χρυσαλίδα, και οι πελάτες μας, οι προνύμφες, εμφανίζονται μεταμορφωμένοι, όπως οι πεταλούδες.

Στο κατάστημά μας, δημιουργούμε ένα καταφύγιο —ένα κουκούλι μεταμόρφωσης— όπου έχεις τη δύναμη να εξελιχθείς και να επαναπροσδιορίσεις τον αληθινό σου εαυτό! Γιατί το κατάστημά μας μπορεί να γίνει το καταφύγιο όπου μπορείς να μεταμορφωθείς και να δημιουργήσεις τον νέο σου εαυτό.

Ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα από επώνυμες μάρκες καλλυντικών όπως Shiseido, Nuxe, Lancaster, Yves Rocher, Korres, Boss, D&G, Burberry, Max Factor, Gosh, Maybelline, L'Oréal και πολλές άλλες, καθώς και αποκλειστικές προσφορές.

Οδός: Αρχ. Μακαρίου Γ’ 30, Λατσιά

Endless Beauty! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση