ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ποια είναι η αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του;

Η φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια φωτογραφία στα social media τράβηξε την προσοχή μας το σαββατοκύριακο, που πέρασε.. Σε αυτή απεικονίζεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου, έχοντας στο πλευρό του μια ''αιθέρια ύπαρξη'', η οποία δεν είναι η σύζυγός του, Μαρία Σελίπα..

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ βρέθηκε στη γενέτειρά του, στην Αργάκα της επαρχίας Πάφου, όπου και διαθέτει ένα εντυπωσιακό αγρόκτημα. Ο “Περικλής” όπως είναι το όνομα του αγροκτήματος, φέρει αυτό το όνομα, προς τιμή του πατέρα του Αβέρωφ Νεοφύτου, αλλά και του μοναχογιού του. Μεγάλες εκτάσεις με λεβάντες και διαφόρων ειδών δέντρα συνθέτουν το όμορφο σκηνικό..

Στον απόηχο των Προεδρικών εκλο΄γων, ο γνωστός πολιτικός αποφάσισε να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στη φύση, έχοντας συντροφιά του αγαπημένα του πρόσωπα. Η οικογένειά του, αλλά και διάφοροι άλλοι δικοί του άνθρωποι βρέθηκαν στη φάρμα, ωστόσο η ''αιθέρια παρουσία'', που κέρδισε τις εντυπώσεις, είναι η Μαρία Μόργκαν-Νικολάου!

Σε story που δημοσίευσε η Κύπρια παρουσιάστρια του καναλιού «Βεργίνα Τηλεόραση Κύπρου» στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ευχαρίστησε τόσο τον Αβέρωφ Νεοφύτου, όσο και τη Μαρία Σελίπα για τη φιλοξενία.. Η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει στο πλευρό του γνωστού πολιτικού, αφού είναι από τα άτομα, που τον στήριξαν ενεργά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

 

Ενθουσιασμένη με το αγρόκτημά του, το οποίο εκτός του ότι διαθέτει πλούσια βλάστηση, εντός του εκτρέφονται διάφορα ζώα, όπως πάπιες, γαϊδουράκια, στρουθοκάμηλοι κ.α., η Μαρία Μόργκαν Νικολάου δημοσίευσε αρκετά βίντεο στα οποία αποτυπώνεται η ομορφιά της φύσης..

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση