ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με κόκκινα εσώρουχα γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο 5 Κύπριες

Τα κόκκινα εσώρουχα αντιπροσωπεύουν μια εκρηκτική, παθιασμένη πλευρά της αγάπης και σε αυτά έχουν ποντάρει πολλές σέξι παρουσίες του νησιού μας

Η ατμόσφαιρα σήμερα γεμίζει με αγάπη, ρομαντισμό και σέξι διάθεση και ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ο καθένας προσπαθεί να δείξει τον έρωτά του στο άλλο του μισό και να τον/ την κάνει να νιώσει ιδιαίτερος/η. Ανάμεσα στις πολλές παραδόσεις και συμβολισμούς που περιβάλλουν την Ημέρα, είναι και τα κόκκινα εσώρουχα τα οποία έχουν καταφέρει να κερδίσουν έναν ξεχωριστό χώρο ως σύμβολο πάθους και ερωτικής αφοσίωσης.

Η ιστορία των κόκκινων εσώρουχων χρονολογείται αιώνες πίσω. Σε πολλές κουλτούρες και παραδόσεις, το κόκκινο θεωρείται ένα χρώμα που συνδέεται με το πάθος, τον έρωτα και την επιθυμία. Παράλληλα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, το κόκκινο έχει εκφράσει τις πιο βαθιές ανθρώπινες επιθυμίες και αισθήματα.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, τα κόκκινα εσώρουχα αντιπροσωπεύουν μια εκρηκτική, παθιασμένη πλευρά της αγάπης και ουκ ολίγες γνωστές instagrammers τα έχουν επιλέξει και μέσα από τις αναρτήσεις τους προσπάθησαν να εμπνεύσουν τις διαδικτυακές τους φίλες που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που πλημμυρίζει από ερωτισμό και πάθος. Δείτε στην συνέχεια πέντε γυναίκες που ξεχωρίσαμε.

Άντρεα Κυριάκου:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Antrea Kyriakou (@andrea_kyriakou)

Στέφανη Σόλωνος:

Βάσω Πέτρου: 

Ολίβια Κωνσταντίνου:

Εβελίνα Σκίτσκο:

Όταν πρόκειται να επιλέξετε κόκκινα εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι σημαντικό να επιλέξετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε άνετα και αυτοπεποίθηση. Επιλέξτε ένα στυλ που αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και εκφράζει την ερωτική σας πλευρά. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση