ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερσίν Τατάρ: Στη φόρα το άτακτο παρελθόν του - «Τον χαστούκιζαν οι γυναίκες»

Πρώην συμφοιτητής του νέου ηγέτη του ψευδοκράτους τον καρφώνει δημοσίως

Νέος ηγέτης του ψευδοκράτους είναι από την περασμένη Κυριακή ο Ersin Tatar, αφού με τις ευλογίες του Τούρκου προέδρου κατάφερε να κερδίσει στις ψήφους τον τέως ηγέτη των Τουρκοκυπριών, Μουσταφά Ακιντζί.

«Θυμάμαι να εξηγεί ότι το χαμηλό ποσοστό επιτυχίας αντισταθμίστηκε από τη μικρή επένδυση χρόνου και προσπάθειας».

Μία ημέρα μετά την παράνομη εκλογή του, ένας πρώην συμφοιτητής του φρόντισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του ακολούθους στο Twitter το άτακτο παρελθόν του 60χρονου. Συγκεκριμένα, ο Robert Howard θυμήθηκε τον Ερσίν και φρόντισε να κοινοποιήσει τις θύμισες από το παρελθόν, «καρφώνοντας» παράλληλα τον παλιό του φίλο.

«Πίσω στα φοιτητικά χρόνια. Διάσημος για την άμεση συνομιλία του με κορίτσια στο μοναδικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Cambridge. Ισχυρίστηκε ότι ήταν επιτυχές το 20%, αλλά ο υπόλοιπος χρόνος είχε ως αποτέλεσμα ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Τώρα, οδηγεί μια "χώρα". Αυτές είναι περίεργες στιγμές», έγραψε σε tweet του ο Howard.

Αργότερα, ο Howard επανήλθε δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τις δικαιολογίες που έδινε ο Τατάρ για την όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία του με τις γυναίκες. «Η προσέγγισή του στα κορίτσια ήταν βασική και ευθεία. Θυμάμαι να εξηγεί ότι το χαμηλό ποσοστό επιτυχίας αντισταθμίστηκε από τη μικρή επένδυση χρόνου και προσπάθειας».

Τα σχόλια μετά τα εν λόγω tweet έπεσαν, φυσικά, βροχή με τις απαντήσεις να ποικίλουν. Κάποιοι εξήγησαν ότι δεν πρόκειται για κράτος, αλλά για ένα παράνομο καθεστώς, άλλοι δεν βρήκαν και τόσο σωστή την τοποθέτησή του, ενώ άλλοι απλά διαπίστωσαν ότι στα φοιτητικά τους χρόνια δεν ήταν σίγουρα και οι καλύτεροι φίλοι.

Ένα ήταν, εντούτοις, το σχόλιο που υπερίσχυσε, καθότι ένας Τουρκοκύπριος εξήγησε στον Howard ότι ο συμφοιτητής του ακόμη προσπαθεί να διορθώσει αυτό το «20%». Μάλιστα, πόσταρε και ως τεκμήριο μία όχι και τόσο κολακευτική στιγμή του Τ/κ ηγέτη.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση