ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ζούσε μια 70χρονη γριούλα στο μπούστο μου, πλέον δεν ζει»

Η εισαγωγή της Ιωάννας Τούνη στο νοσοκομείο

Μέσα από μια της ανάρτηση, η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο και ενώ αρχικά δεν γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της, στην συνέχεια αποκάλυψε πως ο λόγος της εισαγωγής της είναι η επέμβαση που έκανε στο στήθος της.

"Καλημέρα σου, λοιπόν είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπέθερες πέσατε μέσα. Ναι, έκανα επιτέλους το στήθος μου. Ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει πολύ καιρό πριν, σας το είχα πει. Με την εγκυμοσύνη γενικά και μετά τον θηλασμό, ήταν άλλο. Αυτό που έλεγα συνέχεια είναι πως εδώ πέρα, στην περιοχή του στήθους ζει 70χρονη γριούλα. Εντάξει, τώρα νομίζω ότι δεν ζει πλέον. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό. Δεν θα καταλάβεις δηλαδή. Νομίζω ότι αν δε στο έλεγα δεν θα καταλάβαινες καν τι έχω κάνει, είναι πολύ φυσικό το αποτέλεσμα.

Πήγαινα για ανόρθωση, ο γιατρός μου είπε ότι ήμουν στα όρια της ανόρθωσης δηλαδή αν θέλει ή αν όχι και είπαμε ότι αν βάζαμε κάποιο ένθεμα μικρό ούτως ώστε να μπορέσει να γεμίσει όλο αυτό που άδειασε, με τον θηλασμό θα φαινόταν ωραίο το αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις γιατί σου μιλάω το στήθος μου πριν από εγκυμοσύνη και θηλασμό ήταν ένα τριάρι και τώρα, το χαρακτήρισε ο γιατρός ως ένα άδειο δυάρι. Λυπηρό.

Το θετικό είναι ότι τώρα νομίζω πως επανήλθαμε. Έχω βάλει ενθέματα δάκρυ νομίζω ότι επέλεξε ο γιατρός να μου βάλει, τα οποία είναι εργονομικά, κάτω από τον μυ τα έβαλα και γενικά ζήτησα ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Να φαίνεται ένα φυσικό στήθος που πιστεύω ότι το πήρα και τώρα είναι νωρίς για να καταλάβω τι έχει γίνει.

Και τελοσπάντων εγώ νιώθω ήδη πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα, ελπίζω να είναι τόσο φυσικά όπως το έχω στο μυαλό μου, φτύστε το και τα λέμε σε φωτογράφιση μαγιό σε κανένα μήνα.

Γενικά πονάω λιγάκι …", ανέφερε.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα:

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση