ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι δηλώσεις της λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη

«Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Όλοι ξαφνιάστηκαν όταν πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε έπειτα από 12 χρόνια σχέσης να τραβήξει χωριστούς δρόμους και το ανακοίνωσαν με δήλωση που παραχώρησαν στην εφημερίδα Espresso αναφέροντας: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Το Beautiful People είχε αποκαλύψει το ξεκίνημα της όμορφης αυτής σχέσης, η οποία χτίστηκε με πολλή αγάπη, αλλά και σεβασμό, Αυτό εξάλλου φαίνεται ακόμα και στην τελευταία απόφαση του ζευγαριού, αφού ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να διαχειριστούν το τέλος της σχέσης του αντικατροπτίζει αυτήν την αγάπη και το σεβασμό.

Η ζωή συνεχίζεται και οι δυό τους έχουν επανέλθει στην καθημερινότητά τους και στις δραστηριότητές τους. Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει για 5η συνεχομένη χρονιά το «Rouk Zouk» στον ΑΝΤ1, ενώ τα δημοσιεύματα τη θέλουν να βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”.

Η κάμερα του Breakfast@star συνάντησε την γνωστή παρουσιάστρια και τη έθεσε το ερώτημα, αν θα βρίσκεται στο talent show. Η απάντησή της ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο ξάφνιασε, καθώς δεν αφορούσε μόνο τα επαγγελματικά, αλλά ήταν πιο γενική. Η Ζέτα Μακρυπούλια χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν το ξέρω ακόμη αν θα είμαι στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”. Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για μένα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο χωρισμός της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη της κόστισε συναισθηματικά.

Ο καιρός θα δείξει αν θα την δούμε στην κριτική επιτροπή στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση