ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού

Οι τελευταίες εξελίξεις

Εξελίξεις και μάλιστα ανατρεπτικές στη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παραπέμπονται σε δίκη η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», οι δύο γιατροί που φέρεται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη. Σε δίκη παραπέμπεται και η ίδια η ηθοποιός για ηθική αυτουργία, ενώ και η συνάδελφός της, Δώρα Χρυσικού κατηγορείταιγια εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστή ιστοσελίδα, στην οποία έκανε λόγο για «σκηνική αλητεία».

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα αδικήματα φέρονται ότι τέλεσαν. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η Δώρα Χρυσικού».

Τέλος ο Βασίλης Καπερνάρος πρόσθεσε: «Οι δύο γιατροί διώκονται με το αδίκημα για ψευδή έκδοση βεβαιώσεων υγείας. Για αυτόν τον λόγο, κάναμε μηνύσεις. Προς στιγμήν, δικαιωνόμαστε, γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο, αλλά θα εκδικαστούν κανονικά».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση