ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση»

Όσα δήλωσε η δικηγόρος του ηθοποιού

Για στοιχεία που υποστηρίζει ότι θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού.

Για την πρώτη καταγγέλουσα

«Ξεκινήσαμε με τρεις καταγγέλλουσες, για την πρώτη έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Η αμφιβολία ήταν απέναντι στην καταγγέλλουσα και όχι στον κ. Φιλιππίδη», είπε αρχικά η Κική Πακιρτζίδου.

«Η δε απόφαση έγινε αμετάκλητη γιατί η πρώτη καταγγέλλουσα οδήγησε αυτόν τον άνθρωπο στη φυλακή με ψευδείς καταθέσεις και δεν έκανε αίτηση για έφεση της απόφασης ενώ περιφερόταν σε ανακριτικά γραφεία και έλεγε πως την είχε βιάσει. Έλεγε πως κράτησε το παντελόνι του πρώτου βιασμού και το φόρεσε τη δεύτερη φορά που πήγε. Αυτά αντιβαίνουν στη κοινή λογική. Έτσι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και απομένουν οι δύο καταγγελίες», ανέφερε η ίδια.

Για τις άλλες δύο καταγγελίες

«Για τις υποθέσεις που έρχονται υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και για τις καταγγέλλουσες και για τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει και θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση. Επιβεβαιώνουν πως αυτά που λένε οι καταγγέλλουσες και οι μάρτυρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν εξιστορήσει στις δικαστικές αρχές. Ο κόσμος νομίζει πως οι καταγγέλλουσες ήταν η κ. Παπαχαραλάμπους , η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Αλλά δεν είναι αυτές. Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι η γυναίκα για την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε την ελευθερία του», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση