ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Τέλος ο μεγάλος έρωτάς τους;

Έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ερωτηματικά προκάλεσε η κίνηση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα να σβήσουν τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Μπορεί οι δυο τους να μην είναι πολλούς μήνες μαζί, όμως το καλοκαίρι που μάς πε΄ρασε, φάνηκε πως ζούσαν τον έρωτά τους στο έπακρον, κάτι το οποίο δεν έκρυβαν, αφού μοιράζονταν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους.

Τί συνέβη και εξαφανίστηκαν όλες οι κοινές τους φωτογραφίες από το προφίλ που έχουν δημιουργήσει στο Instagram, με τίτλο ''Tsitsidosa''; Είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός, ή κρύβει μια κρίση στη σχέση τους, ενδεχομένως και έναν χωρισμό, τον οποίο δεν είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν; 

Στον λογαριασμό δεν υπάρχει πλέον καμία κοινή φωτογραφία της Ισπανίδας τενίστριας, με τον Έλληνα τενίστα, με τους followers τους να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει.

 

 

 

Να θυμίσουμε πως η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή αρχές του καλοκαιριού και οι δύο τους με κάθε ευκαιρία ανέφεραν πως όχι μόνο είναι ερωτευμένοι, αλλά και αδελφές ψυχές. Οι δύο τους μάλιστα πριν από μιάμιση εβδομάδα ήταν μαζί στην Ελλάδα για το τουρνουά τένις που συμμετείχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

 Παρά τις φήμες που τις τελευταίες ώρες οργιάζουν, οι δύο αθλητές επέλεξαν  να τηρήσουν σιγή ιχθύος και μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε καποία δημόσια δήλωση σχετικά με την πορεία της προσωπικής τους ζωής.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση