ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χρυσός» ο Αντώνης Ρέμος!

Τα αστρονομικά ποσά που ξόδεψε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας σε πάρτι που τραγούδησε

Τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις συνεχίζει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (13/8), ερμήνευσε τις επιτυχίες του σε πάρτι που διοργανώθηκε σε γνωστό beach bar της Μυκόνου.

Οικοδεσπότης ήταν ο Βούλγαρος επιχειρηματίας, Kiril Domunchiev ο οποίος «χρύσωσε» τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, προκειμένου ο ίδιος και η παρέα του να διασκεδάσουν.

Όπως αναφέρει το Mykonos Live Tv, o επιχειρηματίας από την Βουλγαρία πλήρωσε για το πάρτι €1.700.000, ενώ η είσοδος στο μαγαζί επιτράπηκε μόνο σε 150 άτομα, όλα φίλοι του επιχειρηματία.

Ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τους καλεσμένους του Kiril Domunchiev με τα τραγούδια του, με τον οικοδεσπότη να μένει τόσο ευχαριστημένος, που άφησε 60.000 ευρώ σε φιλοδωρήματα!

Υπενθυμίζεται ότι Kiril Domunchiev είναι πολυεκατομμυριούχος βιομήχανος και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Λουντογκόρετς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Τι συνέβη

Χαμός με Super Κική

Τσακώθηκε στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε να βγάλει νέα ταυτότητα – Τι συνέβη (Βίντεο)
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η σειρά διαγράφηκε από το αρχείο της ΕΡΤ το 1983

Δυστυχώς

Η σειρά της ΕΡΤ που έκανε 74% τηλεθέαση και δεν σώζεται στο αρχείο της
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Τι συμβαίνει μεταξύ τους - Bίvτεo

«Αμάν ρε Νίκο!»

Η αντίδραση Μίνας Καραμήτρου μετά την αποκάλυψη Νίκου Στραβελάκη on air στο OPEN
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ