ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρήστος Κούγιας: Έξαλλος με την Εύη Βατίδου και με αυτό που έκανε

«Δε μπορώ να την...»

Beautiful People team

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα με τις αναρτήσεις που έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια. Η Εύη Βατίδου σε τηλεφωνική επικοινωνία της με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής, ανέφερε πως επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και ότι υπήρξε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, κάτι που φάνηκε και στην τελευταία του ανάρτηση.

Μετά από αυτό το γεγονός, ο Χρήστος Κούγιας, σε επικοινωνία του με την εκπομπή Πρωινό, διαχώρησε πλήρως τη θέση του από τη μητέρα του και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Η Βατίδου “σταύρωσε” τον Βαλλιανάτο με 5 λέξεις Η ανάρτηση της που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα

«Θεωρώ ότι το τηλεφώνημα είναι μια τρύπα στο νερό. Εγώ δεν γνώριζα ότι η μητέρα μου μίλησε μαζί του. Δεν με ρώτησε, δεν μου το είπε, λειτουργεί αυτόνομα από ό,τι φαίνεται. Δεν μπορώ εγώ να την κοντρολάρω, να στο πω σε εισαγωγικά. Είναι μεγαλύτερή μου, είναι ενήλικας, είναι η ζωή δική της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά φαντάζομαι ότι όταν μίλησε η μάνα μου με τον κ. Βαλλιανάτο μίλησε εκ μέρους της.

Χρήστος Κούγιας κατά Βαλλιανάτου «Θα πλήρωνα για να ήταν εδώ ο πατέρας μου, να έβλεπα πώς θα αντιδρούσε»

Γιατί εγώ προσωπικά και η αδελφή μου έχουμε άλλο πρόβλημα μαζί του. Δεν ξέρω αν αφορά τη μάνα μου. Το ότι την ευχαριστεί μου είναι αδιάφορο προσωπικά και από ό,τι φαίνεται μια τρύπα στο νερό έκανε, γιατί εδώ πέρα γράφει ότι της εξήγησα ότι θα ολοκληρώσω την δημόσια παρέμβασή μου μόλις συμβούν τα σαράντα. Άρα να το θεωρήσουμε νίκη ότι δεν θα μιλήσει τώρα στα εννιάμερα και θα μιλήσει στο μνημόσυνο; Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του τηλεφωνήματος, ούτε το σκεπτικό του κυρίου Βαλλιανάτου.

Δεν θα το αφήσει έτσι ο Χρίστος Κούγιας Απαντά με σκληρό τρόπο στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για τις χυδαίες δηλώσεις του, για τον θάνατο του Αλέξη Κούγια

Η μάνα μου είναι η πρώην σύζυγος του πατέρα μου, δεν είναι η γυναίκα του, ούτε η σύντροφός του, τίποτα. Εμείς είμαστε που πρέπει να απολογηθεί αν θέλει. Αλλά δεν βλέπω τέτοια πρόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ έχω πει ότι θα προχωρήσω κανονικά αλλά αν ο κύριος Βαλλιανάτος θελήσει να με πάρει τηλέφωνο ή εμένα ή την αδελφή μου να έρθει με κάποιον τρόπο σε επαφή να απολογηθεί εγώ και η αδελφή μου θα δεχτούμε κανονικότατα να συζητήσουμε μαζί του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο ηθοποιός

Πόσο σπουδαίος ήσουν Μαζώ

Βοήθησε κρυφά πασίγνωστο ηθοποιό με τεράστιο χρηματικό ποσό – Η χήρα του αποκαλύπτει τα πάντα πρώτη φορά
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο σoκ

«Ξεφτιλ…, καρ…»

Τραγικές εικόνες στο Γ’ Νεκροταφείο – Φανς του Μαζωνάκη βρίζουν χυδαία την αδελφή του, Βάσω!– Bίvτεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Επιτέλους κάποιος τόλμησε και το είπε

Δεν φοβάται κανέναν

Ο Γουμενίδης είπε επιτέλους αυτό που όλοι σκέφτονται για την υπόθεση Μαζωνάκη – «Τον Γιώργο τον σκότ…»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ τι έκανε ο γιατρός

«Απείλησε με ...»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η έντονη αντίδραση του γιατρού μόλις άκουσε ότι προφυλακίζεται
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η ανάρτηση

«Θα τον ...»

Νίκος Μουρατίδης: Σούσουρo με την πρώτη ανάρτησή του μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ τι είπε

«Έκανα αυτό που...»

Μόλις διέρρευσε η κατάθεση της Ιωάννας Γάκα: Τι είπε για 8 ώρες στον ανακριτή για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Προκλητική ανάρτηση που έχει ήδη χιλιάδες αρνητικά σχόλια

Σάλος σε όλο το Ίντερνετ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αφροδίτη Μάνου μίλησε έτσι για τον Γιώργο Μαζωνάκη την ημέρα της κηδείας του
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ