
Beautiful People team
Η γνωστή μάνατζερ μιλά στο Καλύτερα δε γίνεται για το The View για τη συνύπαρξή της με την Ελίνα Παπίλα, τη Σοφία Μουτίδου και τη Δάφνη Καραβοκύρη.
Παράλληλα, στέλνει αυστηρό μήνυμα σε όσους την πλήγωσαν.
«Αποφάσισα να μην ξαναβάλω νερό στο κρασί μου»
«Είναι 4 γυναίκες που μιλάνε για τα πάντα, ασχολούνται με τα πάντα και φέρει η κάθε μία τη δική της άποψη», δήλωσε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.
«Έχω μεγάλη ανάγκη φέτος να δείξω αυτό που είμαι κανονικά. Και επειδή έχω περάσει μια ταραχώδη περίοδο, πια αποφάσισα και τηλεοπτικά να μην βάλω ποτέ ξανά νερό στο κρασί μου. Μέχρι τώρα, μόνο νερό έχω βάλει όλα αυτά τα χρόνια», αποκάλυψε η γνωστή μάνατζερ.
Στην ερώτηση αν μπορούν τέσσερις γυναίκες να συνυπάρξουν σε μια εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Μπορούν να συνυπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κόμπλεξ. Είναι ολόκληροι άνθρωποι, δεν έχουν δεύτερες σκέψεις και θέλοουν το καλό των άλλων».
«Δεν έχω μιλήσει ακόμα»
Για τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά ότι η τηλεόραση έχει ανάγκη από νέο κόσμο και όχι γριούλες, δήλωσε: «Τι κουλό είναι αυτό; Απαλλάσσεται ο Λάκης λόγω iq, eq και της αγάπης που του έχω».
Για το GNTM, τόνισε: «Μια χαρά προσπάθεια είναι. Δεν την έχω παρακολουθήσει την Ηλιάνα».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όσους την πλήγωσαν, ξεκαθάρισε:«Δεν έχω μιλήσει ακόμα».
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο