ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστίνα Κεφαλά: «Όταν είδα τον Σάκη στις οντισιόν του Survivor έπαθα σοκ»

«Έπεσα πολύ ψυχολογικά», λέει η πρώην παίκτρια του Survivor

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία τόνισε πως έπαθε σοκ όταν είδε ξαφνικά τον Σάκη Κατσούλη στις οντισιόν του Survivor.

Μπήκες στο παιχνίδι για να κερδίσεις. Όταν γνώρισες από κοντά τους συμπαίκτες σου και τις συνθήκες, πίστεψες ότι μπορούσες να τα καταφέρεις;

Στον εαυτό μου πιστεύω πάρα πολύ. Δεν ξέρω, ειλικρινά, γιατί αγωνιστικά δεν τα πήγα τόσο καλά. Μάλλον με έριξε πολύ η ψυχολογία μου και ειδικά μετά τον τραυματισμό μου έπεσα ακόμα περισσότερο. Όμως όταν έφυγα από την Ελλάδα, είχα γράψει σε ένα χαρτάκι στη μητέρα μου “μαμά, θα γυρίσω νικήτρια”. Δεν γύρισα νικήτρια με έπαθλο, αλλά σίγουρα γύρισα νικήτρια στη ζωή, γιατί με όλο αυτό που έγινε με τον τραυματισμό μου, επέστρεψα στην Ελλάδα και είμαι καλά στην υγεία μου.

Πώς ήταν το κλίμα όταν φτάσατε στην παραλία, λόγω της ιστορίας μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας;

Όταν είδα τον Σάκη στις οντισιόν, πριν μπούμε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ, έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν πήγαμε στο νησί και είδαμε τη Μαριαλένα, σκεφτόμουν τι θα περνούσε από το μυαλό της και τι θα έλεγε για μένα, πώς θα επηρέαζε αρνητικά και τους άλλους που έμεναν στην καλύβα. Μετά, όμως, συζητήσαμε, τα βρήκαμε και όλα πήγαν καλά.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση