ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρ. Μάστορας: Χαμός με το «φιλί» στο στόμα με τη Βανδή

Τί απαντά ο ίδιος;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες βίντεο, που δείχνουν τον Χρήστο Μάστορα και τη Δέσποινα Βανδή να έρχονται «πολύ κοντά», ενώ βρίσκονται on stage.

Σε αυτά οι δύο τους φαίνονται να έρχονται τόσο κοντά, με αποτέλεσμα πολλοί να νομίζουν ότι φιλήθηκαν στο στόμα..

Τα πράγματα θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Χρήστος Μάστορας και το έκανε με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Σε αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό "θέμα" με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να "ντύσουμε" τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι singles, και προφανώς τέτοια τύπου δημοσιεύματα τους φέρνουν σε αρκετά δύσκολη θέση...

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση