ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασμα Παπανώτα για τις αμοιβές Λουδάρου

«Έπαιρνε τα πενταπλάσια από εμάς!»

Beautiful People team

Οι τελευταίες δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου στον Κωνσταντίνο Καμέα προκάλεσαν πραγματικό «σεισμό» στο τηλεοπτικό τοπίο, με τον Δημήτρη Παπανώτα να περνάει στην αντεπίθεση μέσα από το Happy Day.

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, απαντώντας με αιχμηρό τρόπο στα όσα άφησε να εννοηθούν ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο εδώ

«Το αγόρι με τα… σπίρτα! Ότι αδικήθηκε δηλαδή… Ήμασταν στο ίδιο κανάλι και έπαιρνε τα πενταπλάσια από εμάς! Μην τρελαθώ κιόλας!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αν αυτός ήταν αδικημένος, τότε εμείς τι είμαστε;»

Ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε με ακόμη πιο καυστικό ύφος, εξηγώντας γιατί θεωρεί αδιανόητο να παρουσιάζεται ο Αντώνης Λουδάρος ως «ριγμένος».

«Δηλαδή, αν πω εγώ στον σταθμό ότι έχω ένα δάνειο να ξεπληρώσω, θα μου δώσουν… Αδικημένος ήταν; Αν ήταν αυτός αδικημένος, τότε εμείς τι είμαστε;» ανέφερε.

Και αμέσως μετά πρόσθεσε για τις – κατά τον ίδιο – αμοιβές του ηθοποιού.

«Αν βάζουμε τον πήχη του αδικημένου στα 10 χιλιάρικα το μήνα, άρα εμείς είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες. Δύο σεζόν αυτά τα λεφτά; Εγώ τα έχω βγάλει σε όλη μου την καριέρα. Δύο σεζόν, 24 επί 10.»

Δείτε το βίντεο εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Nέος και πλούσιος! Αυτός είναι ο νέος άντρας της ζωής της

Μαθεύτηκε το όνομα

Ποιος είναι ο κούκλος Έλληνας επιχειρηματίας που φημολογείται πως είναι σε σχέση με Σίσσυ Χρηστίδου
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Έκπληξη η δημοσιογράφος

Όνομα έκπληξη

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θέλει ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Συγκινητικές στιγμές - Βίντεο

Είσαι παλληκάρι

Ο Σταύρος Φλώρος στάθηκε ξανά όρθιος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ