ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά ο Μπισμπίκης

«Έκανα λάθος, το πλήρωσα ακριβά. Αν εγώ ήμουν με τη Δανάη και χορεύαμε και φιληθήκαμε…»

Beautiful People team


Με αφορμή τη μεγάλη έκταση που πήρε το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε ανοιχτά στο Στούντιο 4, τονίζοντας πως η υπόθεση διογκώθηκε πολύ περισσότερο απ’ όσο άξιζε.

«Το πλήρωσα ακριβά και τελείωσε, πέρασε, έμεινε πίσω. Δεν με αφορά η αποκατάσταση της αλήθειας στη συνείδηση του κόσμου. Όταν θέλει κάποιος να πιστεύει κάτι, συνεχίζει να το πιστεύει. Είναι δύσκολο να το διορθώσεις.»

«Τα Μέσα προβάλλουν αυτό που πουλάει»

Ο ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από λόγια, μιλώντας ανοιχτά για τον τρόπο που τα media χειρίστηκαν το γεγονός:

«Τα Μέσα δεν ενδιαφέρεστε για την αποκατάσταση. Δεν πειράζει, το έχουμε συνηθίσει. Συμβαίνει κάτι κακό και όταν κάποιος βγει και πει “δεν έγινε έτσι”, δεν θα το προβάλλετε. Θα προβάλλετε αυτό που γουστάρετε και πουλάει.»

«Η αποκατάσταση αφορά τους δικούς μου, όχι τον κόσμο»

Για τον ίδιο, το σημαντικό είναι οι άνθρωποι γύρω του να γνωρίζουν την αλήθεια:

«Η αποκατάσταση έχει να κάνει με όσους αγαπώ και με εκτιμούν. Να μην νομίζουν ότι είμαι χωρίς ηθική και αξίες. Τους άλλους δεν μπορώ να τους πείσω».

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου ήμουν το δακτυλοδεικτούμενο παιδί. Αυτό με έχει θωρακίσει. Δεν με σοκάρει να με δείχνουν με το δάχτυλο. Έχω περάσει χειρότερα.»

«Έκανα ένα λάθος, όχι έγκλημα»

«Δεν έκανα κάποιο έγκλημα. Έκανα ένα λάθος. Χτύπησα δύο αυτοκίνητα. Όπως λέει, η υπόθεση πήρε διαστάσεις που ξέφυγαν από το πραγματικό γεγονός:

«Μετά μπαίνουν παθολογίες μέσα, μετά ξεφεύγει, πάει στη χυδαιότητα, όταν ξεφεύγει από το γεγονός. Τώρα πού ήμουν… Αν χορεύαμε και φιληθήκαμε με τη Δανάη, τη φίλη μου, που ήμασταν έναν χρόνο στον Σασμό και χορεύαμε και μας είδαν τα παιδιά από τον Σασμό. Πάνε να προκαλέσουν κάτι διαφορετικό, να διαστρεβλώσουν την εικόνα, να φτιάξουν μια άλλη κατάσταση, έναν κιτρινισμό».

Και κατέληξε: «Εκεί βλέπεις ότι υπάρχει εμπάθεια. Γιατί δεν γίνεται σε όλους».

 Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση