ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηπαναγιώτης: Αντέδρασε on camera με ερωτήσεις για τη Μπάρκα

«Θα βγω στις τηλεοράσεις να πω τι μου λέει και τι της λέω;»

Beautiful People team

Δημοσιογράφοι περίμεναν έξω από το θέατρο Αλίκη την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και άρχισαν να τους ρωτούν για την Δανάη Μπάρκα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έγινε Λούης, ενώ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τόνισε: «Ε, τι να σας πω; Δεν μου τα λέει όλα. Φυσικά και είναι πολύ συγκινητικό άμα βλέπεις ευτυχισμένο το παιδί σου» Και πρόσθεσε ο ρεπόρτερ: «λένε ότι παντρεύεται πριν από το Πάσχα» και αντέδρασε.

Τότε ο ηθοποιός είπε: «Τι να σου πω, παιδί μου; Δεν ξέρω. Ρώτα την ίδια. Ακόμα και αν μου έλεγε εμένα, πιστεύεις ότι θα έβγαινα εγώ και θα το έλεγα στις τηλεοράσεις; Φυσικά μου ζητάει συμβουλές και φυσικά της λέω και φυσικά μου λέει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύεις, όμως, ότι εγώ θα έβγαινα στην τηλεόραση να πω τι μου λέει και τι της λέω; Γεια σας, παιδιά! Φιλιά! Γεια σας»

Δείτε το βίντεο εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Σε σoκ η Φαίη με αυτό που άκουσε - Τι της είπε και έφυγε από το πλατό - Bívτεo

«Χαμός» στο Buongiorno

Η Φαίη Σκορδά «αποχώρησε» από το πλατό την ώρα την συνέντευξης με Βαγγέλη Δαούση
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η μεγάλη της αποκάλυψη

«Ξέρω ότι δεν θα…»

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη η Κατερίνα Καινούργιου για την αποχώρηση της από την τηλεόραση
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ