ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά στο χειρουργείο ο Άρης Μουγκοπέτρος

«7η φορά μέσα σε 9μιση μήνες»

Beautiful People team

Δύσκολες στιγμές εξακολουθεί να περνά ο Άρης Μουγκοπέτρος, καθώς η περιπέτεια με την υγεία του δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Ο μουσικός προετοιμάζεται να υποβληθεί σε ακόμη μία χειρουργική επέμβαση στο χέρι του, στο πλαίσιο της μακράς και απαιτητικής διαδικασίας αποκατάστασης.

Πρόκειται για το έβδομο χειρουργείο μέσα σε διάστημα μόλις εννέα μηνών. Παρά τις συνεχείς ιατρικές παρεμβάσεις, ο ίδιος συνεχίζει με επιμονή τη μάχη για την πλήρη αποθεραπεία του, δείχνοντας δύναμη και αντοχή απέναντι στις δυσκολίες.

«Για 7η φορά μέσα σε 9μιση μήνες μπαίνω πάλι στο χειρουργείο. Ελπίζω και ευελπιστώ πως θα είναι η τελευταία φορά. Κάνουμε την τελευταία μας προσπάθεια για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας. Αφήνω το χέρι μου στα καλύτερα χέρια και αυτά είναι του κ. Εμμανουήλ Φανδρίδη, αλλά και όλης της υπέροχης ομάδας του, της Μικροχειρουργικής στο ΚΑΤ, οι οποίοι κάνουν μία απίστευτα μεγάλη δουλειά. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Θέλω τη θετική σας ενέργεια και την αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Μουγκοπέτρος, σε βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το αποκάλυψε η Πέγκυ για τον «άρχοντα» Νότη

Το είπε δημοσία

Μόλις έκανε την μεγάλη αποκάλυψη η Πέγκυ Ζήνα για Νότη Σφακιανάκη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ντροπή!

Ιεροσυλία!

Άνοιξαν τον τάφο της Βουγιουκλάκη 30 χρόνια μετά τον θάνατο της-Σοκαριστική εικόνα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Τι έκαναν Λιάγκας και Αντωνά - Bίvτεο

Σούσουρο στην Κρήτη

Τι έκαναν Λιάγκας και Αντωνά σε πολυτελές ξενοδοχείο και τράβηξαν όλα τα βλέμματα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ