Beautiful People team
Έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή Ραντεβού το ΣΚ, με αφορμή την υπόθεση της Ελένης Παπαδοπούλου, η οποία είχε μηνυθεί από τον Γιάννη Πλούταρχο για παραβίαση οικιακής ειρήνης.
Η ίδια εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής για να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή των γεγονότων και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Άρια Καλύβα σχολίασε λέγοντας: «Δε σας θέλει ο Γιάννης Πλούταρχος».
«Από τη μία δεν αποδέχεστε τον τίτλο της στόκερ, από την άλλη όμως το τηλέφωνό του δεν σας το έδωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, το βρήκατε. Και τη διεύθυνσή του επίσης δεν σας την έδωσε. Παρ’ όλα αυτά πηγαίνατε στο σπίτι του, παραμονεύατε και αφήνατε πράγματα. Ο άνθρωπος είχε οικογένεια και εσείς αδιαφορούσατε.» ανέφερε η δημοσιογράφος, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Τώρα το καταλάβατε ότι δεν σας θέλει ο Γιάννης Πλούταρχος; Ο άνθρωπος το έκανε ξεκάθαρο με όλους τους τόνους. Δε σας θέλει, πως να το κάνουμε».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



























