ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαμός» με την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Υπερασπίζεται τον Γεωργούλη και προκαλεί αντιδράσεις!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη να διαδέχονται η μία την άλλη, πολλοί άνθρωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης είναι αυτοί, που εξέφρασαν τη γνώμη τους σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, μια καταγγελία την οποία έκανε η Ελένη Χρονοπούλου, δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που εργάζεται ως νομική σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τοποθετήκε σχετικώς, με την ίδια να παίρνει θέση υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη, αφού στο story που δημοσίευσε, σχολίασε: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Η τοποθέτησή της προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Ανάμεσα σε αυτές και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μόλις η παρουσιάστρια είδε το αντίστοιχο story, ανέφερε: «Παιδιά, τι είναι αυτά; Ντροπιαστικό και αυτό!»

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε: «Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους! Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κυρία Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε τη γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή, αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι… όχι, μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα».

Τέλος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου με τη σειρά της είπε: «Υπάρχει και χειρότερο! Η κα. Παπαθωμά νομιμοποιεί τον βιασμό με κάποιο τρόπο ρωτώντας τον εαυτό της και τους άλλους, ''κι αν θες να βιάσεις κάποια;''. Τι εννοείς, δηλαδή;».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση