ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χάλασε η τηλεόραση;»: Γκάφα… διαρκείας στον αέρα του ΑΝΤ1

Κατάλαβαν μετά από 1,5 λεπτό ότι κάτι δεν πάει καλά με την Κατερίνα Καραβάτου

Beautiful People team

Ευδιάθετη και πανέτοιμη για ακόμα ένα τετράωρο γεμάτο ειδήσεις και θέματα βγήκε στον «αέρα» του Καλοκαίρι παρέα,η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε!

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό και να απαριθμεί τα θέματα της εκπομπής, ωστόσο εκτός από όσους βρίσκονταν στο πλατό, δεν ακουγόταν πουθενά αλλού.

Ούρλιαζε, «Παρακαλώ! Παρακαλώ!» η Καραβάτου Χαμός με Μπαλάσκα και Γραμμέλη στον αέρα – «Μιλάτε σοβαρά τώρα; Αστειεύεστε κυρία μου»

Πέρασαν περίπου δύο λεπτά για να καταλάβουν στην εκπομπή ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, με την ίδια να σαστίζει, προσπαθώντας να καταλάβει και εκείνη τι συμβαίνει.

Σοκαρισμένη, έδωσε γρήγορα διαφημίσεις, έτσι ώστε να λυθεί το θεμα και όταν επέστρεψε, έκανε χιούμορ!

«Τα έλεγα πολύ ωραία και είναι κρίμα που δεν τα ακούσατε! Τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε κανονικά», είπε κατά την επιστροφή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση